Βιαστής με λευκό βαν: «Είναι επικίνδυνος, προτιμάει συγκεκριμένα πράγματα»

Ξεσπά η μητέρα παρ'ολίγον θύματος

Αποφυλακίστηκε ο παιδοβιαστής με το λευκό βαν - Ξεσπά η μητέρα παρ'ολίγον θύματος / Βίντεο από Mega

 H υπόθεση του «παιδοβιαστή με το λευκό βαν» είχε συγκλονίσει πριν από λίγα χρόνια το πανελλήνιο. Αν και ο δράστης είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 26 ετών, τελικά, αποφυλακίστηκε στα έξι χρόνια και πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος. Η μητέρα του 13χρονου αγοριού-παρ'ολίγον θύματος του παιδοβιαστή δεν αντέχει και ξεσπά.

Ελεύθερος κυκλοφορεί ο «παιδεραστής με το λευκό βαν» που ντύνεται Δρακουμέλ

«Όσο επικίνδυνος μπήκε, τόσο επικίνδυνος βγαίνει»λέει στην εκπομπή του Mega, «Live News» η μητέρα του 13χρονου αγοριού που παρ’ ολίγον να πέσει θύμα του δράστη. Ο άνθρωπος που τον Ιούνιο του 2016 καταδικάστηκε ομόφωνα για δύο βιασμούς ανήλικων παιδιών, τώρα κυκλοφορεί ξανά ελεύθερος.

«Η αλήθεια είναι ότι ταράχτηκα. Ήδη είναι σε κίνδυνο πάλι άλλα παιδιά. Βρίσκονται ήδη σε κίνδυνο. Θεωρώ ότι είναι κάτι το οποίο δεν είναι μια "λάθος συμπεριφορά που αναγνωρίζω, μπαίνω στη φυλακή, εκτίω την ποινή μου, καταλαβαίνω το λάθος μου και βγαίνω διαφορετικός άνθρωπος''. Είναι μία προτίμηση» είπε η μητέρα.

Ο άνθρωπος αυτός προτιμάει συγκεκριμένα πράγματα για να ικανοποιηθεί, οπότε δε νομίζω ότι αυτό θα αλλάξει βγαίνοντας από τη φυλακή

Πώς συνελήφθη ο δράστης - Η παγίδα που του έστησαν

Τον Μάρτιο του 2015, ο τότε 40χρονος παιδοβιαστής είχε προσεγγίσει το 13χρονο αγόρι μέσω Facebook. Τα μηνύματα που αντάλλασσαν έπεσαν άμεσα στην αντίληψη των γονέων. Τότε σε συνεργασία με τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κλείστηκε ένα ραντεβού στο οποίο ο 40χρονος θα περίμενε το αγόρι στο λευκό βαν και έτσι ο δράστης συνελήφθη.

«Σήμερα το παιδάκι μου είναι 21 ετών, ολόκληρος άντρας με ό,τι μπορεί να κουβαλάει η ψυχούλα του με αυτό που βίωσε - το οποίο ήταν και πολύ ελαφρύ θεωρώ σε σχέση με των υπόλοιπων παιδιών-, γιατί το προλάβαμε στο "τσακ". Όλο αυτό το κουβαλάς. Θέλει πολλή δουλειά για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε αυτό και να μη σε επηρεάζει και να μη σε ακολουθεί δημιουργώντας σου προβλήματα. Νιώθω ότι όλη η προσπάθεια να συλληφθεί και να καταδικαστεί έχει πέσει στο κενό» λέει ή ίδια.

Όπως μετέδωσε το Mega, κάτοικοι της Λαυρεωτικής καταγγέλλουν ότι κυκλοφορεί κι εργάζεται στην περιοχή, ενώ μιλάει συνεχώς για τις σεξουαλικές διαστροφές του. Πρόσφατα μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες κατοίκων, πλησίασε κάποια παιδιά και τους είπε ότι θέλει να είναι ντυμένος Δρακουμέλ και τα παιδιά Στρουμφάκια. 

Πριν από λίγες μέρες τον είδαν έξω από κατάστημα εστίασης της περιοχής, την ώρα που γινόταν πάρτι από μαθητές του Γυμνασίου.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top