Αποκάλυψη Star: Ο συγγραφέας περιέγραφε απόπειρα βιασμού σε βιβλίο του

Βρίσκεται μαζί με άλλους 19 κρατούμενους στο θάλαμο

Όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο του Star για την υπόθεση του γνωστού συγγραφέα παιδικών βιβλίων που κατηγορείται για κατοχή παιδικής πορνογραφίας, σε ένα από τα βιβλία του περιέγραφε απόπειρα βιασμού, ενώ χρησιμοποιούσε χυδαία φρασεολογία.

Συγγραφέας παιδικών βιβλίων: «Δεν αισθανόμουν ικανοποίηση από το υλικό»

Το βιβλίο έχει αποσυρθεί απ' όλα τα ράφια μετά τις φρικτές αποκαλύψεις για τον γνωστό συγγραφέα. Το Star, ωστόσο, κατάφερε να το εξασφαλίσει. Το εντόπισε σε ένα και μόνο βιβλιοπωλείο στη Λαμία.

Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες, το μάτι έπεσε στο τρίτο κεφάλαιο.Ο γνωστός συγγραφέας απευθυνόμενος σε παιδιά κάτω των 18 ετών, περιγράφει με άνεση μια σκηνή απόπειρας βιασμου μεταξύ εφήβων.

«Για να την εξευμενίσω έγινα πιεστικός. Αρχισα να βαζω το χέρι μου, μέσα απο την μπλούζα της και μέσα στο παντελόνι της και μεσα στην κιλότα της και όχι πως δεν το είχα ξανακάνει βεβαια αλλά αυτή μου έλεγε να σταματήσω γιατί δεν ήθελε, υπέθεσα πως θα είχε ξενερώσει με την όλη φάση και τ΄ αστέρια που της τα πρόσβαλα, μαλλον κι εγώ δεν σταματούσα, παρά μόνο γινόμουν πιο πιεστικός και κόλαγα πάνω της. Με έσπρωξε, επεσα απο το κρεβάτι».

συγγραφέας παιδικών βιβλίων

Ενώ λίγες προτάσεις παρακάτω, ο ανήλικος πρωταγωνιστής του γνωστού συγγραφέα, αναρωτιέται αν αυτό που έκανε ήταν τόσο φοβερό. «Αυτό έγινε μόνο.Τετοια γίνονται μεταξυ ζευγαριών. Τόσο φοβερό ήταν πια; Μα τι της έκανα;»

Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι μέσα στο βιβλίο χρησιμοποιεί χυδαίες λέξεις, ενώ αναφέρεται και σε πορνογραφικό υλικό. «Eνώ ήθελα να το κάνουμε, ήμουν με το ....στο χέρι. Στην κυριολοξία, δηλαδή, αφου έβλεπα συνέχεια στο youporn"».

Όπως έχει ισχυριστεί ο κατηγορούμενος για όλα τα βιβλία του, συλλέγει υλικό απο βίντεο και άρθρα. Γι' αυτό το έργο του τι υλικό συνέλεξε; Τι υλικό κατέβασε;

Συγγραφέας παιδικών βιβλίων: Κατακραυγή από συναδέλφους του

Το συγκεριμένο βιβλίο εκδόθηκε τον Νοέμβριο του 2018 ενώ έχει πάρει και βραβείο. Προφανώς τότε τίποτα απ όσα αναφέρονται στις σελίδες δεν ήταν ύποπτο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star : 

  • O κατηγορούμενος είναι αμίλητος μέσα στο θαλαμο στις φυλακές της Τρίπολης.
  • Μετά τις αποκαλύψεις εμφανίζεται ιδιαίτερα ταραγμένος και τον έχει επισκεφθεί μόνο ο πατέρας του.
  • Μοιράζεται τον θάλαμο με ακόμη 19 κρατούμενους.
  • 17 κατηγορουνται για ασέλγεια και 2 για παιδική πορνογραφία.
  • Σύμφωνα με πληροφορίες του Star ο συγγραφέας έχει θέματα υγείας και οι υπέυθυνοι των φυλακών έχουν ενημερώσει τους συγκρατούμενούς του να τον προσέχουν μηπως κάνει κακό στον ευατό του.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top