Κολωνός: «Έχασα τον έλεγχο...» -Τα πρώτα λόγια της μητέρας της 12χρονης

Η σχέση της με τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα

Κολωνός: Τα Πρώτα Λόγια Μητέρας 12χρονης Από Τη Φυλακή

Την ώρα που οι συλλήψεις για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό συνεχίζονται, η μητέρα του κοριτσιού παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού και δίνει τη δική της εκδοχή για όσα την κατηγορούν. «Αναγνωρίζω την ευθύνη...», λέει μέσα από τη φυλακή.

Κολωνός: Τα προφίλ των νέων συλληφθέντων στην υπόθεση της 12χρονης

«Αναγνωρίζω την ευθύνη για το ότι έχασα τον έλεγχο ενός από τα οκτώ παιδιά μου. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι ένοχη για αυτά που με κατηγορούν», είναι τα λόγια της 37χρονης μητέρας της ανήλικης από τον Κολωνό μέσα από τη φυλακή, στην εκπομπή Live News.

Κολωνός: Ο διάλογος της 12χρονης με την παιδοψυχολόγο για τη μητέρα της

Η 37χρονη αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται για μαστροπεία της ανήλικης κόρης της. Βρίσκεται αποκομμένη στο υψίστης ασφαλείας κελί της και διαβάζει βίους Αγίων, σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εκπομπής.

Κολωνός - μητέρα 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi (Κώστας Τζούμας)

Το μεσημέρι της Παρασκευής η μητέρα της 12χρονης είχε επισκεπτήριο. Πήγαν να τη δουν τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της και ο άνδρας της.

Κολωνός: Φίλη με τη μητέρα από την Πάτρα η μάνα της 12χρονης

Η 37χρονη βρίσκεται στην ίδια πτέρυγα με τη μητέρα των τριών νεκρών αδελφών από την Πάτρα και φέρεται να είναι ένα από τα λίγα άτομα με τα οποία έρχεται σε επαφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία των τριών παιδιών της της δίνει τσιγάρα, καθώς η μητέρα της 12χρονης βρίσκεται και δεινή οικονομική κατάσταση και δεν μπορεί να αγοράσει τα δικά της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top