Πρόταση - κόλαφος από την εισαγγελέα εναντίον γνωστού σκηνοθέτη - ηθοποιού

Ζητά να δικαστεί για τέσσερις βιασμούς

«Κόλαφος» είναι η πρόταση της εισαγγελέως για την υπόθεση γνωστού ηθοποιού - σκηνοθέτη που καταγγέλλεται από τέσσερις γυναίκες για βιασμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισαγγελέας προτείνει να κατηγορηθεί για τέσσερις βιασμούς.

Ποιος είναι ο γνωστός ηθοποιός που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή

Για τέσσερις βιασμούς ζητά η εισαγγελέας να δικαστεί ο 41χρονος ηθοποιός και σκηνοθέτης με καριέρα στο εξωτερικό. Οι καταγγελίες αφορούν τους φερόμενους βιασμούς τεσσάρων γυναικών την περίοδο 2008-2015, οι δύο από τις οποίες έγιναν από δύο αδελφές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό».

σκηνοθέτης - βιασμός κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς

Ο 41χρονος ηθοποιός - σκηνοθέτης καταγγέλλεται ότι βίασε τέσσερις γυναίκες 

Συγκεκριμένα οι καταγγελίες είναι οι εξής:

  1. Ηθοποιός που κάνει καριέρα στο εξωτερικό καταγγέλλει ότι τον Ιούλιο του 2008, όταν η ίδια ήταν 16 ετών, έπεσε θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο. Η ίδια κοπέλα καταγγέλλει ότι τον Ιούλιο του 2013, σε ηλικία 21 ετών, έπεσε ξανά θύμα βιασμού από τον συγκεκριμένο άνδρα.
  2. Η αδελφή της πρώτης καταγγέλλουσας ισχυρίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2012, ενώ ήταν 19 ετών, έπεσε και αυτή θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο.
  3. Άλλη γυναίκα καταγγέλλει τον βιασμό της τον Απρίλιο του 2014
  4. Άλλη μια καταγγέλλουσα ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού του γνωστού σκηνοθέτη - ηθοποιού τον Οκτώβριο του 2015

Σημειώνεται ότι μετά τις δύο πρώτες καταγγελίες από τις αδελφές ήταν η αφορμή για να «ανοίξουν» τα στόματα και των δύο άλλων γυναικών.

Από την πλευρά του, ο 41χρονος κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι ήταν ερωτικές πράξεις που έγιναν συναινετικά. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και μη, τετελεσμένο και σε απόπειρα ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top