Αποκλειστικό: Στο Star η γιαγιά της 12χρονης

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης 

Αποκλειστικό: Στο Star H Γιαγιά Της 12χρονης

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που ζούσε το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια στα χέρια των παιδοβιαστών. 

Το παιδί περιέγραψε στις αρχές τον τρόπο που προσπαθούσε να ξεφύγει από τους πελάτες του 53χρονου, οι συνήγοροι της μητέρας αναμένουν την απόφαση για την αποφυλάκιση της μητέρας της ανήλικης. 

Κολωνός: 45χρονος που πήγε αυτοβούλως στις αρχές μιλάει στο Star

Η 37χρονη κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, ωστόσο η γιαγιά του παιδιού όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τον δημοσιογράφο Γιάννη Ευσταθίου έχει άλλη άποψη.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Όλες τις ευθύνες στον 53χρονο ρίχνει η οικογένεια της ανήλικης. Αν και οι αρχές βρήκαν στοιχεία που καίνε την μητέρα της 12χρονης και έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί, η γιαγιά της οικογένειας περιμένει την αποφυλάκιση της.

«Αυτό έπρεπε να γίνει από την αρχή. Να μη πάει εκεί που ήτανε (σσ φυλακή), γιατί είναι εντελώς αθώα. Εντελώς... Δεν έχω να πω τίποτα άλλο» είπε αρχικά η μητέρα της 37χρονης.

Τα στοιχεία και τα μηνύματα που «καίνε» τη μητέρα 

Κάποια ύποπτα εμβάσματα σε τραπεζικό λογαριασμό αλλά και μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τη σελίδα γνωριμιών φέρονται να «έκαψαν» τη μάνα της μικρής. Χαρακτηριστικές είναι κάποιες από τις συνομιλίες στο blindchat που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.  

53ΧΡΟΝΟΣ (Υποδυόμενος την 12χρονη): 50 ευρώ με αμάξι  

ΠΕΛΑΤΗΣ: Στο αμάξι δεν βολεύομαι 

53ΧΡΟΝΟΣ (Υποδυόμενος την 12χρονη): Δώσε τα λεφτά να τα πάψω σπίτι 

ΠΕΛΑΤΗΣ: Πες μου... γιατί χρειάζεσαι τα χρήματα; 

12ΧΡΟΝΗ (53ΧΡΟΝΟΣ ): Τα έχει ανάγκη η μητέρα μου. Θέλω να τα δώσω σε αυτήν. Η ίδια ξέρει ότι μου τα δίνει μια κυρία. Εγώ κρατάω.. λίγα για μένα.   

ΠΕΛΑΤΗΣ: Μήπως τα χρήματα έχουν να κάνουν με ναρκωτικά; 

53ΧΡΟΝΟΣ (Υποδυόμενος την 12χρονη): Όχι ούτε καν... Πάμε μαζί κάτω από το σπίτι μου να αφήσω τα λεφτά και μετά να πάμε όπου θες

Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης 

Η 12χρονη φέρεται να κατέθεσε στις αρχές πως έλεγε ψέματα στους παιδοβιαστές για τη μαμά της, προκειμένου να γλιτώσει από τις αρρωστημένες επιθυμίες τους.

Κολωνός: Αυτοί είναι οι 3 νέοι συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης

Τι ισχυρίστηκε η 12χρονη 

«Κάποιες φορές τους κορόιδευα. Έλεγα να πάω τα λεφτά και καλά στη μητέρα μου ότι τα έχει ανάγκη για να με αφήσει και μετά έφευγα. Μου τα έδινε, έφευγα, αλλά μετά δεν ξαναπήγαινα. Ήταν λίγοι σε αυτούς που το έκανα αυτό, αλλά μετά με αναζητούσαν και πάλι και κλείναμε ραντεβού. Τη δεύτερη φορά γινόταν η ερωτική πράξη. Όλα τα χρήματα τα κρατούσε ο 53χρονος».  

Σε 10 μέρες η απόφαση για την αποφυλάκιση της μητέρας 

Τώρα η μητέρα της 12χρονης μέσα από το κελί της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού όπου παραμένει απομονωμένη περιμένει την απόφαση για την αίτηση αποφυλάκισης που κατέθεσαν οι δικηγόροι της. Οι συνήγοροι της 37χρονης κατηγορούμενης παρουσίασαν ένα νέο στοιχείο, πως η εφαρμογή blindchat όχι μόνο δεν είναι εγκατεστημένη στο κινητό της, αλλά και σε καμία συσκευή του σπιτιού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top