Κολωνός: 45χρονος που πήγε αυτοβούλως στις αρχές μιλάει στο Star

«Δεν έψαχνα σε καμία περίπτωση αυτό το ηλικιακό γκρουπ»

Κολωνός: Ο 45χρονος που πήγε αυτοβούλως στις αρχές μιλάει στο Star

Νέα στοιχεία για το πελατολόγιο του 53χρονου φέρνει απόψε στο φως το Star, ενώ για πρώτη φορά άντρας που μιλούσε στη σελίδα γνωριμιών μαζί του και παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην αστυνομία σπάει τη σιωπή του στον Αλέξανδρο Γύγο.

«Το blindchat επειδή... μίλαγα με πολλές κοπέλες είχα μπει επωνύμως και με τη φωτογραφία μου και δεν είχα να κρύψω κάτι και δεν έψαχνα σε καμία περίπτωση αυτό το ηλικιακό γκρουπ. Παιδεραστής και παιδοφιλία είναι ειδεχθή εγκλήματα. Δεν ξέρω με ποιον συνομιλούσα ποιος ήταν διαχειριστής σίγουρα μου φάνηκε κάποιο έμπειρο άτομο» είπε ο 45χρονος χρήστης της εφαρμογής.

45χρονος κολωνος

Ο 45χρονος άντρας πίστευε ότι μιλά με μια μεγαλύτερη γυναίκα. Δεν φανταζόταν ότι πίσω από την εφαρμογή γνωριμιών θα ήταν ο 53χρονος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ στον Κολωνό.


Όταν αποκαλύφθηκε η φρίκη με τους βιασμούς της 12χρονης, ο ίδιος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές. Ο 45χρονος άντρας αποκαλύπτει στο star και τον Αλέξανδρο Γύγο, πως η σκληρή «αγοραπωλησια» του αθώου παιδικού κορμιού γινόταν μέσω viber.

«Δεν έχω τίποτα να κρύψω έχω καταθέσει στις αρχές. Δεν έχω συναντηθεί ποτέ με το κορίτσι. Αντάλλαξα όντως μηνύματα. Έχω δώσει το τηλέφωνο μου. Έχω δώσει τα μηνύματα που έχω ανταλλάξει μέσω viber τα οποία είναι πιο ισχυρά» είπε ο 45χρονος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top