Αγρίνιο: Αρνείται ο 28χρονος ότι ασέλγησε στον 4χρονο – Πού βρίσκεται τώρα;

Αναφέρει εκδικητικά κίνητρα πίσω από τη δίωξή του

Ο 28χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια

Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να απολογηθεί ο 28χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού στο Αγρίνιο

Άνθρωποι από το φιλικό περιβάλλον του 28χρονου είπαν στο okmag.gr ότι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν προέβη ποτέ στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται και ότι πρόκειται για μια καταγγελία με εκδικητικό χαρακτήρα. 

Αγρίνιο: Πού βρίσκεται ο 28χρονος

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του okmag.gr, ο 28χρονος εδώ και αρκετούς μήνες δε μένει στον Αγρίνιο, αλλά κατοικεί στη Λευκάδα. 

Την ίδια ώρα έχουν ξεκινήσει έρευνες στην Κρήτη, για να διαπιστωθεί αν έχει παρενοχλήσει ανήλικα παιδιά στο Ρέθυμνο, όπου εργαζόταν επί οχτώ χρόνια ως ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Επισκοπής και στη συνέχεια στον Άρη Ρεθύμνου. 

Η είδηση για την κατηγορία που τον βαραίνει έχει προκαλέσει σοκ τόσο στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, όσο και του Μεσολογγίου, όπου επίσης είχε παίξει ποδόσφαιρο σε τοπική ομάδα. 

Αγρίνιο: Το χρονικό της υπόθεσης

Τη σοκαριστική υπόθεση αποκάλυψε η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου, στην πλατφόρμα του Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά της Βίας. 

Ο 28χρονος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος ενός 4χρονου αγοριού, νταντά του οποίου ήταν η μητέρα του. Μάλιστα εκείνη φέρεται να γνώριζε την αρρωστημένη δράση του γιου της και να ασκούσε ψυχολογική βία, απειλώντας το να μην αποκαλύψει την αλήθεια. Παράλληλα επέτρεπε στον γιο της να την επισκέπτεται στο σπίτι του παιδιού, όπου εργαζόταν και να συνεχίζει τις αρρωστημένες πράξεις του. 

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε μέσα από δύο ζωγραφιές του παιδιού, αλλά και την αλλαγή στη συμπεριφορά του. 

Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε την ψυχολογία του 4χρονου.

Στη δεύτερη, το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο για το τι συνέβη, απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος του 28χρονου και τα στοιχεία και η φωτογραφία του δόθηκαν στη δημοσιότητα έπειτα από απόφαση της Εισαγγελίας Στρατοδικείου Ιωαννίνων για το αδίκημα της διενέργειας γενετήσιων πράξεων με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα (12) έτη κατ' εξακολούθηση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top