Κολωνός:«Ο 53χρονος φωτογράφιζε 28χρονη και έστελνε το υλικό σε φίλους του»

Τα χυδαία μηνύματα που φέρεται να έστελνε

Κολωνός: Ο 53χρονος Έστελνε Φωτογραφίες 28χρονης Σε Φίλους

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του 53χρονου έρχονται καθημερινά στο φως. Ο 53χρονος, πριν ξεσπάσει η υπόθεση του Κολωνού, φέρεται να φωτογράφιζε κρυφά νεαρή ηθοποιό που δούλεψε για λίγο καιρό στο μαγαζί του και να έστελνε τις φωτογραφίες της σε φίλους του, σχολιάζοντάς τη χυδαία.

Ήταν Νοέμβριος του 2021, όταν ο 53χρονος προσέλαβε στο μαγαζί του μία 28χρονη κοπέλα. Η νεαρή, ηθοποιός στο επάγγελμα, ξεκίνησε δουλειά στο μαγαζί του για να βγάζει το χαρτζιλίκι της, όμως δε φανταζόταν ποτέ ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία της 12χρονης τη φωτογράφιζε και έστελνε το υλικό στους φίλους του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «T live», κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους τράβηξε κάποιες φωτογραφίες με την κοπέλα. Σε κάποιες από αυτές ήταν μόνη της, ενώ σε κάποιες άλλες στεκόταν δίπλα της. Όμως ο 53χρονος φέρεται να έστελνε τις φωτογραφίες αυτές σε φίλους του, σχολιάζοντάς τες με χυδαίο τρόπο.

«Αυτά δεν τα ήξερα. Βγάλαμε κάποιες φωτογραφίες στο μαγαζί, δίπλα σε κάποιες αντίκες. Οι άνθρωποι είναι περίεργοι, έχω πέσει από τα σύννεφα. Είμαι σοκαρισμένη. Μου φαινόταν ένας συνηθισμένος άνθρωπος», είπε η νεαρή κοπέλα στον Alpha, σχολιάζοντας αυτή την αποκάλυψη.

Κολωνός: Έστελνε φωτογραφίες της 28χρονης και τη σύστηνε ως «ηθοποιό»

Ακόμα, ο 53χρονος φέρεται να υποστήριξε σε φίλο του που του έστειλε τις φωτογραφίες της 28χρονης, ότι πήγε για δουλειά στο μαγαζί του επειδή το κορίτσι έφυγε από την παράσταση που δούλευε επειδή της την είχε «πέσει» ένας 65χρονος σκηνοθέτης.

«Επέλεξα να εργαστώ εκεί περιστασιακά. Δεν ήταν αυτή η δουλειά που θέλω για μένα, δεν είχα σκοπό να μείνω για πολύ εκεί για να καθαρίζω το μίνι μάρκετ. Προσπαθώντας να χτίσω τη ζωή μου κοιτώντας μπροστά. Πήγα σε αυτή τη συνάντηση. Μου είπε ότι θα είναι και η Άννα Φόνσου και ότι θα με γνώριζε σε αυτήν. Έτσι με έπεισε και πήγα», πρόσθεσε το κορίτσι.

Αναφερόμενη στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, η νεαρή κοπέλα υποστήριξε ότι το διάστημα που εκείνη δούλευε στο μαγαζί του 53χρονου δεν υπήρχε ανήλικη να μπαινοβγαίνει στο κατάστημα. «Μετά από όλα όσα έχουν αποκαλυφθεί, θέλω να διαγράψω από το μυαλό μου ότι στη ζωή μου γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top