Ημαθία: Δεν κατάλαβε ότι παρέσυρε τις τρεις γυναίκες, λέει ο 28χρονος

Παρουσιάστηκε στις αρχές για το θανατηφόρο τροχαίο, αλλά αφέθηκε ελεύθερος

Ξέσπασε με λυγμούς η γιαγιά της 15χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από οδηγό στην Ημαθία / Βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στην αστυνομία παρουσιάστηκε ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, που είχε σαν αποτέλεσμα τον θάνατο μιας 15χρονης και τον σοβαρό τραυματισμό της μητέρας και της αδελφής της.

Ο οδηγός που εγκατέλειψε τη γυναίκα με τα δύο κορίτσια στον δρόμο κι εξαφανίστηκε, παρουσιάστηκε με τον δικηγόρο του στις Αρχές και εν συνεχεία αφέθηκε ελεύθερος επειδή είχε λήξει το αυτόφωρο

Τροχαίο Ημαθία: «Στον αέρα πέθανε η Κατερινούλα μου... Την κομμάτιασε»

Ο 28χρονος φέρεται να παρουσίασε έγγραφα για τη νομιμότητα της κίνησης του οχήματός του κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση των αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση.

«Έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Αρχών» ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο νομικός του παραστάτης Θεόφιλος Αλεξόπουλος και πρόσθεσε ότι δεν κλήθηκε να απολογηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης, κάτι που θα συμβεί όταν περατωθεί η πραγματογνωμοσύνη για τις συνθήκες του δυστυχήματος, διαδικασία που είναι σε εξέλιξη με εισαγγελική εντολή.

Ο 28χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε την παράσυρση και αρνείται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως επίσης ότι κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Υποστηρίζει δε – δια του συνηγόρου του – ότι μετά την εκτροπή του αυτοκινήτου υπέστη και ο ίδιος τραύματα και απευθύνθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τα τελευταία 24ωρα, πάντα κατά τον δικηγόρο του, βρισκόταν στα πεθερικά του στη Θεσσαλονίκη, λόγω της «έκρυθμης κατάστασης» στον οικισμό της Παλαιόχωρας όπου ζει μόνιμα.

Τροχαίο Ημαθία: Κρίσιμη η κατάσταση της μητέρας και της κόρης

Η 37χρονη μητέρα της άτυχης κοπέλας συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο της Βέροιας, ενώ η 11χρονη αδελφή της που μεταφέρθηκε από τη Βέροια στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης δίνει μάχη για τη ζωή της.

Ημαθία: «Ξέσπασε στο γκάζι. Είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του ο 28χρονος»

Την ίδια ώρα, αναμένεται να οριστεί πραγματογνώμονας για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

τροχαίο Ημαθία

Το σημείο του τροχαίου στην Ημαθία - veriotis.gr

Τροχαίο στην Ημαθία: Μόνος του κήδεψε την 15χρονη κόρη του ο πατέρας

Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Παλαιόχωρα Ημαθίας. Ο οδηγός, ο οποίος έτρεχε μέσα στο χωριό με ιλιγγιώδη ταχύτητα, παρέσυρε τη μητέρα και τις δύο της κόρες κι εξαφανίστηκε. Η 15χρονη είχε ακαριαίο θάνατο.

Ημαθία: Φόβοι για βεντέτα

Στην περιοχή υπάρχει ανησυχία για την εκδήλωση βεντέτας και υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία. Χθες άγνωστοι πυροβόλησαν το σπίτι όπου διαμένει ο 28χρονος.

Τροχαίο στην Ημαθία: Αυτοκίνητο παρέσυρε μάνα με τα δύο παιδιά της

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς σημειώθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, παρά μόνο υλικές ζημιές στον τοίχο της κατοικίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σπίτι ήταν άδειο, ενώ οι δράστες φαίνεται πως επέβαιναν σε δύο οχήματα και πιθανότατα να πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες. Πάντως, αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν κάλυκες.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top