Kολωνός: Ο διάλογος της Άννας Φόνσου με τη 12χρονη

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον 53χρονο

Κολωνός

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το σκοτεινό προφίλ του 53χρονου στην υπόθεση του Κολωνού. Ο 53χρονος χρησιμοποιούσε πρόσωπα αποδεκτά στην κοινωνία για να «χτίσει» το προφίλ που ήθελε, ενώ την ίδια στιγμή λειτουργούσε υπογείως. Δε δίσταζε μάλιστα να εμφανίσει το παιδί ακόμα και σε τραπέζια με ηθοποιούς.

Κολωνός: Το τραπέζι του 53χρονου για τους ηθοποιούς

Με τον «μανδύα» του φιλάνθρωπου, προσέγγιζε αξιοσέβαστους πολίτες σε μια προσπάθεια να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων υποψιάζονταν κάτι.

Μέχρι και τραπέζι έκανε έξω απο το μαγαζί του πριν από τρεις μήνες με καλεσμένη την Άννα Φόνσου για να πείσει τη γειτονιά για την καλοσύνη του.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Κατερίνα Ρίστα αποκαλύπτουν τον διάλογο που είχε η ηθοποιός με τη μικρή.

«Τι κάνεις εδώ, της λέω. "Κάνω θελήματα", μου λέει "γιατί είμαστε 8 αδέρφια και κανω θελήματα και εδώ και στο σουβλατζίδικο"» είπε η Άννα Φόνσου για τα όσα της είπε η μικρή.

Μόλις πήγε 11.30 η ώρα το βράδυ και εμείς ετοιμαζόμασταν να φύγουμε, της λέω "εσύ τι κάνεις μέχρι τις 11.30 στους δρόμους;". Και μου λέει "εδώ κοντά κάθομαι ή με πάει ο 53χρονος ή πάω με το ποδήλατο".

Η ίδια ρώτησε τη μικρή και για το σχολείο και εκείνη απάντησε «Ε, καμιά φορά πηγαίνω και σχολείο»...

Κολωνός: Τι λέει ο 36χρονος που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό

Κολωνός: Ο 53χρονος «φύτρωνε» δίπλα σε επώνυμους

Ο 53χρονος, φρόντιζε να περιστοιχίζεται από πρόσωπα με κοινωνική επιρροή.

Οι άνθρωποι που ήταν πιο κοντά του έβλεπαν τον χαρακτήρα του, αλλά δε μπορούσαν να φανταστούν αυτά που συνέβαιναν.

«Εχει τύχει να συναντηθούμε και σπίτι του να φάμε, ήταν ένας πολύ γλοιώδης άνθρωπος. Φυσικά όμως δεν έδινε ποτέ κάποιο δικαίωμα ώστε να υποθέσουμε ότι υπήρχε περίπτωση να κάνει κάτι τέτοιο. Είχε ανοίξει τον κύκλο του με μεγάλες προσωπικότητες, ήθελε να φτιάξει ένα ωραίο προφίλ έτσι ώστε να καλύπτει τα πράγματα που έκανε» είπε άνθρωπος που τον γνώριζε.

Κολωνός: Δίπλα δίπλα με τη μάνα της Πάτρας κρατείται η μητέρα της 12χρονης

Οταν όμως ο κλοιός άρχισε να σφίγγει γύρω του, ο 53χρονος, σύμφωνα με μαρτυρίες, έκανε βόλτες γεμάτος άγχος έξω απο το μαγαζί του.

Λίγες μέρες πριν συλληφθεί κοιτούσε συνέχεια έξω απο το μαγαζί, δεξιά  - αριστερά, αφού όπως φαίνεται, φοβόταν πως τον παρακολουθούσαν.

Στην κάμερα του Star μίλησε και ο πατέρας Νικόλαος, ο οποίος είπε πως ο κατηγορούμενος ερχόταν τρεις φορές τον χρόνο από άλλη ενορία από την οποία είχε εκδιωχθεί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top