Κολωνός: Τι λέει ο 36χρονος που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό

«Είμαι αθώος» ισχυρίζεται

Κολωνός: Τι λέει ο 36χρονος που βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό

Μέσα από το σπίτι του, όπου βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό, ο 36χρονος διοικητικός υπάλληλος που κατηγορείται για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη έναντι αμοιβής στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, εξακολουθεί να ισχυρίζεται πως είναι αθώος.

Τις επόμενες ημέρες θα αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο, για την προφυλάκισή του ή μη.

Η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας κατέγραψαν αποκλειστικά τα πρώτα του λόγια.  

Στην ερώτηση αν δηλώνει αθώος απάντησε «εννοείται». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του 36χρονου διοικητικού υπαλλήλου, μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας να τεθεί σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Κολωνός: Δίπλα δίπλα με τη μάνα της Πάτρας κρατείται η μητέρα της 12χρονης

«Δεν είχα ποτέ καμία επαφή με τη 12χρονη», είπα φανερά καταβεβλημένος στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα. 

Ο κατηγορούμενος, μετά την πολύωρη απολογία του στην ανακρίτρια, επέστρεψε στο σπίτι του συνοδεία αστυνομικών. Βγήκε από το αυτοκίνητο της ασφάλειας σχεδόν παραπέοντας. Στα χέρια του κρατούσε μία τσάντα του σούπερ μάρκετ με τα προσωπικά του αντικείμενα.  Εκεί τον περίμενε η μητέρα του.

μητέρα 36χρονου

«Το τελευταίο που θέλω να πω είναι ότι στο τέλος η αλήθεια λάμπει. Μου λέει "είμαι αθώος, είμαι αθώος από την πρώτη στιγμή. Μαμά είμαι αθώος'"», είπε η μητέρα του.

Όσο το παιδί μου, όσο εγώ, όσο όλη η οικογένειά μας καταδικάζουμε κάθε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης, οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης  πόσο μάλλον εις βάρος ανηλίκων.

Την ίδια ώρα ο 36χρονος υπάλληλος έδειχνε φανερά αγχωμένος. Μετράει αντίστροφα τις μέρες περιμένοντας την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου για την προφυλάκισή του ή όχι.

Εκείνος από την πρώτη στιγμή ισχυρίζεται πως με την ανήλικη αντάλλαξε μόνο ένα μήνυμα. 

Μάλιστα όταν την είδε στη φωτογραφία που του έστειλε, της είπε ότι είναι πολύ μικρή και διέκοψε κάθε επικοινωνία, ενώ συνεχίζει να υπεραμύνεται της αθωότητάς του λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Δεν είμαι ένοχος».

«Μία χαρά είναι το παιδί , το ακούσατε, τα μάθατε. Από 'κει και πέρα το παιδί δεν έχει καμία συμμετοχή και τελείωσε το θέμα», είπε ο πατέρας του 36χρονου.

Τον περασμένο Μάρτιο ο 36χρονος φέρεται να άνοιξε λογαριασμό στην εφαρμογή γνωριμιών και η 12χρονη, όπως εκείνος ισχυρίζεται, του έστειλε πρώτη μήνυμα.

Ωστόσο, η επικοινωνία τους μέσω μηνυμάτων, σύμφωνα με την ογκωδέστατη δικογραφία, φαίνεται ότι προσδιορίζεται μεταξύ 7 Ιουλίου και τέλος Αυγούστου.  

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top