Καλαμπάκα: Νεκρή η γυναίκα του οδηγού που παρέσυρε άτομα σε λαϊκή

«Σκότωσα τη γυναίκα μου» φώναζε ο οδηγός

Καλαμπάκα: Αγροτικό Μπήκε Σε Λαϊκή - Μια νεκρή και 3 Τραυματίες

Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Καλαμπάκα, όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε λαϊκή αγορά και παρέσυρε τέσσερα άτομα στο πέρασμά του. «Σκότωσα τη γυναίκα μου», φώναζε ο οδηγός. 

Πανικός επικράτησε σε επιχειρηματίες και πολίτες που βρίσκονταν σήμερα το πρωί σε λαϊκή αγορά της Καλαμπάκας, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του, μαζί και τέσσερα άτομα. 

«Σκότωσα τη γυναίκα μου», φώναζε ο οδηγός σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Η σύζυγος του οδηγού, που ήταν ανάμεσα στους τραυματίες, δυστυχώς δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή της.

Καλαμπάκα 1

Τραγικό δυστύχημα στην Καλαμπάκα - Οδηγός παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του / tameteora.gr

Καλαμπάκα

Σύμφωνα με το ertnews.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας – παραγωγός στην λαϊκή αγορά, πήρε το αγροτικό του για να φορτώσει τα προϊόντα που απέμειναν στον πάγκο του.

Ωστόσο, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, κόλλησε το γκάζι, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πάρει την κατηφόρα, να παρασύρει την σύζυγό του και άλλα τρία άτομα. Η άτυχη 80χρονη βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ νωρίτερα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν την άτυχη γυναίκα, καθώς και τους τρεις τραυματίες  στο Νοσοκομείο των Τρικάλων.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι τραυματίες ήταν τρεις, ωστόσο σύμφωνα με το ertnews.gr τα άτομα που τραυματίστηκαν ήταν τέσσερα -μεταξύ αυτών και η σύζυγος του οδηγού που υπέκυψε.

Καλαμπάκα 2


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top