Θρήνος στην Επίδαυρο: Νεκρός 25χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούταν

Είχε πάει για ψάρεμα και εξαφανίστηκε

Θρήνος στην Επίδαυρο: Νεκρός 25χρονος ψαροντουφεκάς που αγνοούταν

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση ενός 25χρονου ψαροντουφεκά στην Παλαιά Επίδαυρο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός λίγες ώρες μετά.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε τελικά ο αγνοούμενος 25χρονος ψαροντουφεκάς που τα ίχνη του είχαν χαθεί όταν πήγε μαζί με έναν φίλο του για υποβρύχιο ψάρεμα στην Παλαιά Επίδαυρο την Πέμπτη.

Ο νεαρός με καταγωγή από το Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας ανασύρθηκε από δύτες στην περιοχή Πολεμάρχας. Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

νεκρός ψαροντουφεκάς

Θρήνος για τον 25χρονο ψαροντουφεκά / φωτογραφία agrinionews

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο Κορίνθου - Λιμενικός Σταθμός της Παλαιάς Επιδαύρου.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο του ψαροντουφεκά

«Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (20/10/2022), η Λιμενική Αρχή Παλαιάς Επιδαύρου, από υποβρύχιο αλιέα, για πιθανό συμβάν πνιγμού έτερου υποβρύχιου αλιέα, με τον οποίο διενεργούσαν από κοινού υποβρύχια ερασιτεχνική αλιεία, στη θαλάσσια περιοχή “ΠΟΛΕΜΑΡΧΑ” κόλπου Επιδαύρου Αργολίδας.

Άμεσα στο σημείο μετέβη στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και με τη συνδρομή επαγγελματικού σκάφους μεταφοράς αυτοδυτών, “ΣΚΟΥΜΠΑ ΜΠΛΟΥ” Τ. Κ. 455, ανασύρθηκε από την εν λόγω θαλάσσια περιοχή, χωρίς τις αισθήσεις του, 25χρονος ημεδαπός.

Ο 25χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λυγουριού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Παλαιάς Επιδαύρου του Λιμεναρχείου Κορίνθου, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου-Καλαμάτας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top