Κρήτη: Γέννησε καθοδόν για τον μαιευτήριο

Σταμάτησαν το ασθενοφόρο και την ξεγέννησαν στον δρόμο

Κρήτη: 40χρονη Γέννησε Μέσα Σε Ασθενοφόρο

Περιπετειώδης ήταν ο τοκετός μιας 40χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο της Κρήτης, η οποία γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι μέσα στο ασθενοφόρο. 

Σύμφωνα με το cretapost.gr η γυναίκα είχε κάποιες ενοχλήσεις, πήγε στη γυναικολογική κλινική του  Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, όμως η γιατροί την έδιωξαν. Λίγη ώρα αφότου επέστρεψε στο σπίτι της έσπασαν τα νερά και αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο. 

Το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι της γυναίκας με διασώστες και γιατρό και παρέλαβε την έγκυο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Στην παραλιακή λεωφόρο όμως του Ηρακλείου η γιατρός, Μάγδα Ζεάκη και η διασώστρια Ελευθερία Ματζουρανάκη διέκριναν το κεφάλι του μωρού κι αμέσως είπαν στον οδηγό του ασθενοφόρου να σταματήσει. 

Η γιατρός ξεγέννησε μέσα στο ασθενοφόρο τη 40χρονη, η οποία κράτησε στην αγκαλιά της ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 3.300 gr. Παρών ήταν και ο πατέρας, ο οποίος ακολουθούσε το ασθενοφόρο. 

Μόλις ακούστηκε μάλιστα το πρώτo κλάμα του μωρού, όλοι ξέσπασαν σε κλάματα. Μητέρα και μωρό μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και χαίρουν άκρας υγείας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top