Κολωνός: Το «δαιδαλώδες» κύκλωμα που είχε στήσει ο 53χρονος

Αναζητείται ο «Βασίλης» από τον οίκο ανοχής του Κεραμεικού

Κολωνός

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό. Ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδοβιαστών φαίνεται ότι κρύβεται πίσω από τον οίκο ανοχής του Κεραμεικού, τον χώρο δηλαδή που πήγαινε ο 53χρονος την ανήλικη για τα ραντεβού.

Κολωνός: Αστυνομικός συνομιλούσε με τη 12χρονη

Μετά τον εντοπισμό του γκρι κτιρίου - σύμφωνα με την περιγραφή της 12χρονης - οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν βάλει σκοπό να εντοπίσουν τον άνδρα με το κωδικό όνομα «Βασίλης» που «υποδεχόταν» το κορίτσι στον οίκο ανοχής έτσι ώστε να μπορέσουν να ανακαλύψουν μέχρι πού είχε απλώσει τα φρικιαστικά του πλοκάμια ο κατηγορούμενος. 

Κολωνός: Το δαιδαλώδες κύκλωμα που φέρεται να είχε στήσει ο 53χρονος

Ως μαγαζί-βιτρίνα, για τις «βρώμικες» δουλειές του 53χρονου, φαίνεται πως λειτουργούσε ο γκρίζος οίκος ανοχής στον οποίο πήγαινε τη 12χρονη για τα ραντεβού της.

Μία «βιτρίνα» που κάλυπτε, όπως πιστεύουν οι αστυνομικοί, τις μεγάλες δουλειές που σχεδίαζε και εκτελούσε ο κατηγορούμενος.

Τα κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε ο 53χρονος θα τους οδηγήσουν, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους, σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κύκλωμα παιδοβιαστών που ξεσπούσε τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του στο κορμάκι της 12χρονης. Ο άνθρωπος που μπορεί να απαντήσει σε όλα αυτά είναι ο άντρας με το ψευδώνυμο «Βασίλης». 

Κολωνός: Φοβόταν η μητέρα - «Αν πας εσύ μέσα, θα πάω κι εγώ»

Κολωνός: Ποιος είναι ο μυστηριώδης «Βασίλης»

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο συγκεκριμένος άντρας φέρεται να ήταν υπεύθυνος όχι μόνο για τον οίκο ανοχής που πήγαιναν την ανήλικη αλλά και για αρκετούς άλλους στην περιοχή του Κεραμεικού.

Κολωνός: «Ήταν πέφτουλας σε γυναίκες»

Είναι περίπου 40 χρονών, έχει κάνει δύο γάμους και έχει τέσσερα παιδιά. Όσοι τον γνωρίζουν ή συνεργάζονται με κάποιο τρόπο μαζί του τον περιγράφουν ως άνθρωπο του υπόκοσμου και ως άνθρωπο χωρίς κανέναν ηθικό φραγμό. Φαίνεται πως χρησιμοποιεί πολλά και διαφορετικά ονόματα για να μη μπορεί να εντοπιστεί εύκολα από την αστυνομία.  

Ο μυστηριώδης άντρας κινείται πολλά χρόνια στο χώρο της νύχτας. Όμως, στους οίκους ανοχής τα στόματα των εργαζόμενων παραμένουν κλειστά. Δε θέλουν μπλεξίματα, λένε χαρακτηριστικά.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top