Κολωνός: Εμφανίστηκε ο «Μιχάλης»;

«Εγώ είμαι αυτός που ψάχνουν, θέλουν να μου τα "φορτώσουν" όλα»

Κολωνός

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Κολωνού με τις πληροφορίες να διαδέχονται η μία την άλλη με απίστευτους ρυθμούς. Στα νέα δεδομένα που καταγράφονται, περιλαμβάνεται και η εμφάνιση ενός άνδρα που -κατά δήλωσή του- είναι ο «Μιχάλης» που φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση.

Κολωνός: Προφυλακιστέοι κρίθηκαν δύο από τους τρεις συλληφθέντες

Ο «Μιχάλης» εμφανίστηκε στην εκπομπή Tlive στον Alpha, λέγοντας ότι πιστεύει πως είναι αυτός που ψάχνουν οι αρχές. Ισχυρίστηκε ότι έδωσε το τηλέφωνο της 12χρονης σε άνδρες για ραντεβού, επειδή το ίδιο το κορίτσι του είχε πει σε μήνυμά της στην εφαρμογή «βρες μου φίλους σου για ραντεβού».

Σύμφωνα με τον ίδιο, πάντως, ποτέ δεν είχε συναντήσει τη 12χρονη. Μάλιστα, όπως είπε, το προφίλ στην εφαρμογή με το οποίο επικοινωνούσε με τη 12χρονη το είχε φτιάξει για να παρακολουθεί την κόρη του.

Σημειώνεται πως αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος άνδρας μιλά στην εκπομπή. 

«Προσπαθούν να με βρουν από το ψεύτικο προφίλ που είχα φτιάξει για να παρακολουθώ την κόρη μου»

«Δεν τη συνάντησα ποτέ από κοντά τη 12χρονη. Δεν είχα επικοινωνία ούτε με τον 53χρονο, τον κατηγορούμενο. Ούτε τον ήξερα, ούτε είχα κάποια επικοινωνία μαζί του. Η μόνη επικοινωνία ήταν μέσα από τα μηνύματα με τη μικρή και μπορεί αυτός να είχε και να χειριζόταν το προφίλ της» είπε ο εν λόγω άνδρας, και συνέχισε:

«Προσπαθούν να με βρουν από το ψεύτικο προφίλ που είχα κάνει για να παρακολουθώ την κόρη μου. Ούτε εμβάσματα έχω στείλει, ούτε λεφτά».

Δεν έχω «πάει» ποτέ με ανήλικη ούτε με ενήλικη επί πληρωμή

«Θέλουν να μου τα "φορτώσουν" όλα» 

Στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, λέει ότι φοβάται τον διασυρμό της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών για «να καλυφθούν άλλα πρόσωπα».

Εγώ είμαι ο ''Μιχάλης'' που ψάχνουν οι Αρχές και θέλουν να μου ρίξουν όλα αυτά που έχουν γίνει για να καλύψουν άλλα…

Τέλος αναφορικά με την επικοινωνία που είχε με τη 12χρονη μέσω εφαρμογής είπε: «Εγώ πήγα να "ψαρέψω" την 12χρονη. Μου έλεγε "βρες μου φίλους σου για ραντεβού" και της είπα "εντάξει θα δώσω το τηλέφωνό σου". Μετά από λίγο την έπαιρναν τηλέφωνο. Μου είπε μάλιστα ότι την πήρε κάποιος τηλέφωνο από αυτούς και θέλει να βρεθούν. Όταν τη ρώτησα "με πόσους έχεις συναντηθεί από αυτούς που σου έστειλα" μου έλεγε ότι δε θυμάται», ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top