Κολωνός: Απολογούνται οι 3 συλληφθέντες - Τι κατέθεσε η αδελφή της 12χρονης

Τι είπε για τη σχέση της ανήλικης με τον 53χρονο και τη μητέρα της

Κολωνός: Η Κατάθεση Της Αδελφής 12χρονης

Στα δικαστήρια έφτασαν λίγο πριν τις 12:00 οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, προκειμένου να απολογηθούν. Την ίδια ώρα, στο «φως» έρχεται η κατάθεση της μεγαλύτερης αδελφής του κοριτσιού, που βρέθηκε στα δικαστήρια μαζί με τη θεία της τη Δευτέρα.

Κολωνός: «Θα σας πάρει όλους η μπάλα. Και τη γυναίκα και τον γιο σου»

Για μια στοργική μητέρα που έτρεχε πάντα για τα παιδιά της έκανε λόγο η 19χρονη αδελφή της 12χρονης, που βρέθηκε τη Δευτέρα ενώπιον της ανακρίτριας για να καταθέσει όσα γνωρίζει για την υπόθεση. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», η κοπέλα περιέγραψε τη σχέση της μητέρας της με τα οκτώ παιδιά της, τη σχέση της 12χρονης με τον 53χρονο, αλλά και την αντίδραση της 37χρονης όταν πληροφορήθηκε από τη θεία τους τι συνέβαινε με το παιδί.

Κολωνός - μητέρα 12χρονης

Η μητέρα της 12χρονης οδηγείται στις φυλακές Κορυδαλλού / Φωτογραφία από το δελτίο ειδήσεων του Star

Η συγκεκριμένη κοπέλα μένει στη γιαγιά της, ωστόσο πήγαινε πολύ συχνά στο πατρικό σπίτι της. Όπως φέρεται να ισχυρίστηκε, δεν αντιλήφθηκε ποτέ κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά της 12χρονης αδελφής της. 

Αναφερόμενη στη σχέση της αδελφής της με τον 53χρονο, υποστήριξε ότι το παιδί πήγαινε στο μαγαζί του και βοηθούσε στις δουλειές και εκείνος του έδινε 10 ευρώ, τα οποία έδινε στη μαμά της.

Ισχυρίστηκε, ακόμα, ότι η μητέρα της είχε άριστες σχέσεις τόσο με την ίδια, όσο και με τα άλλα αδέλφια της και ότι μια ζωή πάλευε να τους παρέχει όλα όσα χρειάζονταν, παρά τα οικονομικά προβλήματα που είχαν.

Κολωνός: Απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης 

Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής και βρίσκονται σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται. 

Οι άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του 53χρονου, οι οποίοι πλήρωσαν για να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Κολωνός - κατηγορούμενοι για βιασμό 12χρονης

Στην ανακρίτρια για να απολογηθούν οι τρεις συλληφθέντες για τον βιασμό της 12χρονης / Intime

Κολωνός - κατηγορούμενοι για βιασμό 12χρονης 1

Ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων συνελήφθη την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.

Κολωνός - ποιος είναι ο 33χρονος κατηγορούμενος

O 33χρονος κατηγορούμενος / Φωτογραφία Facebook

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου από το οποίο απομακρύνθηκε μετά την σύλληψή του, και έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο.

Κολωνός - 36χρονος κατηγορούμενος

O 36χρονος κατηγορούμενος / Φωτογραφία Facebook

Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών. Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους.

Κολωνός - 34χρονος κατηγορούμενος

Ο 34χρονος κατηγορούμενος στην υπόθεση του Κολωνού / Φωτογραφία Facebook

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις θα ισχυριστούν ότι δε βίασαν το παιδί, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top