Φθιώτιδα: Άνδρας περιλούστηκε με βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε

Είναι στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα

Φθιώτιδα: Άνδρας Αυτοπυρπολήθηκε Για Να Αυτοκτονήσει

Με φρικτό τρόπο προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας άνδρας στη Φθιώτιδα. Ο 61χρονος περιελούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Φθιωτίδας με την απόπειρα αυτοκτονίας ενός συμπολίτη τους, οποίος αυτοπυρπολήθηκε με σκοπό να αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, το πρωί της Δευτέρας ο άνδρας περιλούστηκε με βενζίνη  και έβαλε φωτιά, προκειμένου να βλάψει τον εαυτό του. Ευτυχώς στάθηκε τυχερός, καθώς ένας γείτονάς του που βρισκόταν στο μπαλκόνι του τον είδε και έτρεξε να τον βοηθήσει, σβήνοντας τη φωτιά.

Παρόλο που αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, ο άνδρας υπέστη εγκαύματα σε μεγάλο μέρος του σώματός του. Διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας όπου διασωληνώθηκε, ενώ το μεσημέρι έφυγε για το ΚΑΤ και την ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί τι είναι εκείνο που τον ώθησε σε αυτή την πράξη. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας περνάει στεναχώριες τον τελευταίο καιρό, καθώς ένα άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top