Κρήτη: «Μας πλάκωσε το ρέμα» - Τα τελευταία λόγια του 50χρονου πριν πεθάνει

Όσα αποκάλυψε συντετριμμένος ο πατέρας του - Σήμερα η κηδεία των θυμάτων

Τις ώρες αγωνίας που πέρασε ο 50χρονος που πέθανε από την κακοκαιρία αποκάλυψε ο πατέρας του / Βίντεο Alpha

Τις ώρες αγωνίας που έζησε λίγο πριν πνιγεί ο 50χρονος στην Κρήτη περιέγραψε ο πατέρας του. Τα τελευταία λόγια του στη σύζυγό του λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή συγκλονίζουν.

Βαρύ το πένθος στην Κρήτη για τους δυο νεκρούς της κακοκαιρίας

Δύο νεκρούς άφησε πίσω της η κακοκαιρία που ισοπέδωσε την Αγία Πελαγία στην Κρήτη και το πένθος είναι βαρύ για τις δυο οικογένειες που είδαν τους ανθρώπους τους να χάνονται από τη μία στιγμή στην άλλη.

Κακοκαιρία Κρήτη: «Την έκρυβαν τα σκουπίδια, δε φαινόταν»

Ο πατέρας του 50χρονου θύματος «έσπασε» και μίλησε για τις τραγικές τελευταίες στιγμές του γιου του, όταν το κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγούσε με συνεπιβάτιδα τη 49χρονη συνεργάτη του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Κρήτη - νεκρός 50χρονος από κακοκαιρία

Ο 50χρονος φωτογράφος που βρέθηκε νεκρός μετά την κακοκαιρία / Φωτογραφία Facebook

Ο άτυχος φωτογράφος πνίγηκε μέσα στο αυτοκίνητό του και βρέθηκε νεκρός λίγη ώρα αργότερα. Η 49χρονη που κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο, παρασύρθηε από τον χείμαρο και πνίγηκε. Βρέθηκε 24 ώρες μετά μέσα σε έναν σωρό σκουπιδιών.

κακοκαιρία Κρήτη

Μεγάλες ζημιές στην Αγία Πελαγία μετά το πέρασμα της κακοκαιρία / Eurokinissi

Κρήτη: «Μας πλάκωσε το ρέμα» - Τα τελευταία λόγια του 50χρονου

Την ώρα που το αυτοκίνητό του παρασυρόταν από τον χείμαρο, ο 50χρονος τηλεφώνησε στη σύζυγό του, λέγοντάς της «μας πλάκωσε το ρέμα», σύμφωνα με όσα είπε στον Alpha ο πατέρας του.

Δεν έπαιρνε το αμάξι μπροστά, τηλεφώνησε στη γυναίκα του και λέει “έκλεισα τα τζάμια, μας πλάκωσε το ρέμα” και εκεί έσβησε σε μία στιγμή το τηλέφωνο.

«Όταν είδαν τη βροχή, μπήκαν στο αμάξι για να φύγουν και εκείνη τη στιγμή πλάκωσε το κύμα και τους πήρε. Ήταν πάρα πολύ προσεκτικός, πολύ ψύχραιμος, πολύ όλα. Ό,τι και να ήταν, το κακό έγινε. Την ήξερε την περιοχή, είδε, κατάλαβε ότι θα γινόταν πλημμύρα, μπήκε μέσα στο αμάξι, τον πλάκωσαν τα νερά», συμπλήρωσε συγκινημένος ο πατέρας του 50χρονου.

κακακαιρία Κρήτη

Ανυπολόγιστες ζημιές στην Αγία Πελαγία μετά την κακοκαιρία / φωτογραφία Eurokinissi - Στέφανος Ρεπάνης

Κρήτη: Σήμερα οι κηδείες των δύο θυμάτων

Σήμερα θα πουν το τελευταίο «αντίο» στα δύο θύματα της κακοκαιρίας.

Η κηδεία του θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αναστάσεως του Κυρίου στο νέο κοιμητήριο Ηρακλείου, ενώ η νεκρώσιμος ακολουθία για την 49χρονη Ευγενία θα ψαλεί στις 15.30 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top