Λιβαδειά: Βίασαν 17χρονη και την παράτησαν σε χωράφι - Δύο συλλήψεις

Η κοπέλα είχε κλείσει ραντεβού με τον έναν από τους δύο νεαρούς

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν χτες το βράδυ στο Κερατσίνι - Βίντεο από ΕΡΤ

Δεν έχουν τέλος τα αποτρόπαια περιστατικά βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης νεαρών κοριτσιών, καθώς οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δύο άτομα για βιασμό 17χρονης στη Λιβαδειά.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν δύο άνδρες, 23 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό της κοπέλας.

Κολωνός: Τα σοκαριστικά μηνύματα για το κλείσιμο των «ραντεβού»

Η σύλληψή τους έγινε χθες το βράδυ στο Κερατσίνι. Σύμφωνα με καταγγελίες στην αστυνομία, την περασμένη Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, η νεαρή επικοινώνησε με 23χρονο και έκλεισε ραντεβού μαζί του, όμως στη Λιβαδειά δεν πήγε μόνος του, αλλά μαζί με τον 26χρονο.

Η 17χρονη έχει καταθέσει ότι επιχείρησε να φύγει, χωρίς, όμως, να το κατορθώσει, καθώς την έβαλαν με βίαιο τρόπο στο αυτοκίνητό τους, την οδήγησαν σε ένα χωράφι στην ευρύτερη περιοχή όπου τη βίασαν.

Εν τω μεταξύ, από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών η αστυνομία εντόπισε τα δύο άτομα στην περιοχή του Κερατσινίου και τα συνέλαβε, αφού προηγουμέως είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια της Λιβαδειάς.

19χρονη κατήγγειλε βιασμό από αστυνομικούς μέσα στο Α.Τ. Ομονοίας

Η αστυνομία αναμένεται να οδηγήσει τους συλληφθέντες στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς ενώ ταυτόχρονα ερευνάται τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες συναφείς υποθέσεις.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top