Σοκάρει βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο με το γνωστό μοντέλο

60χρονος ντελιβεράς εν ώρα εργασίας το θύμα του τροχαίου

Από τις πασαρέλες στα δικαστήρια βρέθηκε γνωστό μοντέλο, καθώς κατηγορείται ότι παρέσυρε και σκότωσε με το αυτοκίνητό της διερχόμενο οδηγό μοτοσυκλέτας στο κέντρο της Αθήνας και προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε ακόμη πέντε αυτοκίνητα. 

Νικήτρια του GNTM παρέσυρε και σκότωσε οδηγό μηχανής

Το βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου προκαλεί ανατριχίλα. Ήταν γύρω στις τρεις τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε το γνωστό μοντέλο, όπως φαίνεται στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος, διέσχισε σαν αστραπή την οδό Πιπίνου και χτύπησε με σφοδρότητα τον οδηγό της μοτοσυκλέτας. 

Από τη σύγκρουση, το σώμα του οδηγού εκτινάχθηκε σε απόσταση αρκετών μέτρων ενώ το σκούτερ του έμεινε στη μέση του δρόμου. 

τροχαίο μοντέλο

τροχαίο μοντέλο 2

Πώς έγινε το τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο με οδηγό την Κυβέλη Χατζηευστρατίου κατέβαινε την οδό Πιπίνου.

Στη διασταύρωση με την οδό Αριστοτέλους υπάρχει φανάρι, το οποίο ανασβοσβήνει πορτοκαλί, κάτι που σημαίνει ότι ο οδηγός πρέπει να ανακόψει ταχύτητα και να διασχίσει τον δρόμο προσεκτικά.

Ακριβώς από πάνω υπάρχει πινακίδα σήμανσης για παραχώρηση προτεραιότητας. Το νεαρό μοντέλο αμέσως μετά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και προσέκρουσε σε πέντε σταθμευμένα οχήματα. 

Πήγαινε παραγγελία ο 60χρονος ντελιβεράς που σκοτώθηκε

Ο 60χρονος που βρήκε τραγικό θάνατο ήταν εν ώρα εργασίας. Εκείνη την ώρα είχε πάει μία παραγγελία και επέστρεφε στο μαγαζί.

Η υπάλληλος του 60χρονου ανησύχησε, καθώς καθυστερούσε να επιστρέψει στο μαγαζί. Αμέσως τηλεφώνησε στη σύζυγό του. Εκείνη βγήκε τρέχοντας στον δρόμο και στη συμβολή των οδών Πιπίνου και Αριστοτέλους είδε το μηχανάκι του πεσμένο στη μέση του δρόμου.   

Το νεαρό μοντέλο κατηγορείται για ανθρωποκτονία αμέλεια. Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερη ενώ  διατάχθηκε συνέχιση της προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top