Μαρίνα Πατούλη για τον 53χρονο στον Κολωνό: «Τον είχα δει μία δύο φορές»

«Η δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι αμείλικτη! Είμαστε όλοι γονείς!»

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για τη γνωριμία της με τον 53χρονο στο TLife / βίντεο: Alpha

Στον ανακριτή οδηγήθηκε χθες ο 53χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε κι εξέδιδε ένα 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, κι ένας ακόμα άνδρας, ο οποίος είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού για να συνευρεθεί ερωτικά με το κορίτσι. 

Κολωνός: Στον ανακριτή ο 53χρονος- Τι λένε οι celebrities που τον γνώριζαν

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του, πορνογραφία και μαστροπεία με χρήση ηλεκτρονικών μέσων.

Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε κι εξέδιδε την 12χρονη στον Κολωνό

Ο 53χρονος εμφανιζόταν συχνά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ένα άτομο με έντονη πολιτική δράση και υψηλές διασυνδέσεις. Μάλιστα, ο κατηγορούμενος ήταν χορηγός στο «Σπίτι του Ηθοποιού» και πήγαινε συχνά σε εκδηλώσεις που γίνονταν εκεί. Πολλές φορές πρόσφερε προϊόντα, όπως αναψυκτικά, τσουράκια και άλλα που πουλούσε στο κατάστημά του. 

Επίσης, εμφανίζεται στα social media να ποζάρει μαζί με δημόσια πρόσωπα όπως ο Χάρης Ρώμας, η Άννα Φόνσου, ο Κώστας Πρέκας και η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Κολωνός: Έρχονται νέες συλλήψεις - Τον παρακολουθούσαν έναν μήνα

Η Μαρίνα Πατούλη σχολίασε τη γνωριμία της με τον 53χρονο και δήλωσε ότι τον είχε συναντήσει μία δύο φορές στο παρελθόν σε πολιτικές συγκεντρώσεις

Η Μαρίνα Πατούλη σχολίασε τη γνωριμία της με τον 53χρονο στο TLive και δήλωσε ότι: «Εγώ τον είχα δει μία δύο φορές, κάποιες φορές που ερχόταν σε κάποιες πολιτικές συγκεντρώσεις κτλ. Φωτογραφιζόταν! Πιεστικός κ.λπ..Δεν μπορούσα όμως να φανταστώ το μέγεθος. Το μέγεθος είναι συγκλονιστικό. Η δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι αμείλικτη! Είμαστε όλοι γονείς».

Και συνέχισε λέγοντας: «Συγκλονίζομαι, και τελικά πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά μας, τις παρέες που κάνουν, να είμαστε δίπλα τους, γιατί ο κόσμος έχει γίνει πολύ επικίνδυνος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top