Ναυάγιο Κύθηρα: Προσήχθη Σύριος ύποπτος για τη διακίνηση των μεταναστών

Συνεχίζονται οι έρευνες για τους αγνοούμενους

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των μεταναστών που αγνοούνται στη θάλασσα, μετά το ναυάγιο στα Κύθηρα, όμως οι κακές καιρικές συνθήκες δυσχαιρένουν το έργο των σωστικών συνεργείων. Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός Σύριου, που φέρεται να είναι ο διακινητής αυτών των αθώων ψυχών.

Ναυάγια: «Όπου κοίταζες υπήρχαν σοροί»

Στο νησί των Κυθήρων εκτυλίσσονται δραματικές και μακάβριες σκηνές. Τρεις ημέρες μετά την τραγωδία, ακόμα επτά άψυχα σώματα μεταναστών πλέουν στο σημείο και κανείς δε μπορεί να τα προσεγγίσει λόγω της κακοκαιρίας. 

ναυάγιο Κύθηρα 2

«Υπεύθυνη η Τουρκία για τα ναυάγια σε Λέσβο-Κύθηρα» - Νεκρό και ένα παιδί

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, το πρωί έγινε μια προσπάθεια από βατραχανθρώπους, όμως ήταν αδύνατον. Παραμένουν έξω από τη χαράδρα και μόλις πέσουν λίγο οι άνεμοι και κριθεί ασφαλής η επιχείρηση, τότε θα βουτήξουν και πάλι. 

ναυάγιο Κύθηρα

ναυάγιο Κύθηρα 3

Την ίδια ώρα, κορυφώνεται η αγωνία και για την τύχη των αγνουμένων. Όσο περνούν οι μέρες οι ελπίδες για επιζώντες «σβήνουν»

Κύθηρα: Συνελήφθη Σύριος για το ναυάγιο - Φέρεται να είναι ο διακινητής

Στο αστυνομικό τμήμα Κυθήρων κρατείται από το πρωί ένας άνδρας με καταγωγή απο τη Συρία, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είναι ο διακινητής των 80 ψυχών.

Οι άνδρες του λιμενικού που έχουν αναλάβει την προανάκριση αυτήν την ώρα του παίρνουν κατάθεση, ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top