Λάρισα: «Μου φαινόταν ξένο το δικό μας μωρό»

Συγκλονίζει η μητέρα που της έδωσαν λάθος νεογέννητο στο μαιευτήριο

Απίστευτη περιπέτεια έζησε νεαρό ζευγάρι όταν έγιναν για πρώτη φορά γονείς τον περασμένο Αύγουστο στη Λάρισα. Από το μαιευτήριο τους έδωσαν λάθος μωρό αμέσως μετά τη γέννα και το κατάλαβαν την επόμενη ημέρα. 

Η 30χρονη μητέρα κράτησε στην αγκαλιά της το νεογέννητο κοριτσάκι που της έφεραν ως δικό της και το θήλασε. Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε, ήταν το παιδί μιας άλλης γυναίκας που γέννησε την ίδια ημέρα.

Με καθυστέρηση μίας ημέρας το μαιευτήριο αναγνώρισε το λάθος του και εξήγησε στο ζευγάρι πως το μωρό που τους παρουσίασαν δεν ήταν δικό τους. Μάλιστα, η άλλη γυναίκα θήλασε και εκείνη το μωρό του ζευγαριού. 

Λάρισα: «Μίλησε» το DNA για το μπέρδεμα με τα δύο μωρά


Το ζευγάρι για να είναι απολύτως σίγουρο πως κρατά στην αγκαλιά του το πραγματικό τους μωρό ζήτησε και έκανε εξέταση DNA. 

Η μητέρα μιλάει για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και περιγράφει την περιπέτεια που έζησε.

λαθος μωρο λαρισα

«Την πρώτη ημέρα που μας έφεραν το μωρό εννοείται ότι δεν καταλάβαμε κάτι, την επόμενη ημέρα όταν το έφεραν, είδα ότι κάτι δεν πάει καλά όμως δεν μου πήγε το μυαλό ότι έχει γίνει λάθος μωρό. Νόμιζα ότι κάτι είχε πάθει το μωρό, γιατί το δικό μου το μωρό ήταν σχεδόν ένα κιλό πιο κάτω από το χθεσινό και νόμιζα ότι κάτι έπαθε γιατί ήταν και πιο μικροκαμωμένο και διαφορετικό στο προσωπάκι του».

«Ο άντρας μου βγήκε αμέσως έξω στον διάδρομο γιατί το είδε και αυτός και κατάλαβε ότι κάτι γίνεται, το χθεσινό το μωρό ουσιαστικά να κατευθύνεται σε κάποιο άλλο δωμάτιο. Και μου λέει ‘έλα έξω δεν είναι αυτό το μωρό μας, το μωρό μας είναι έξω’. Εγώ εκείνη την ώρα έπαθα ένα σοκ και αλήθεια έχω μια απώλεια μνήμης, δηλαδή μου λέει κάποια πράγματα ο άντρας μου και εγώ δεν τα θυμάμαι.

Μετά βγαίνουμε έξω, το κοιτάμε, λέμε πως αυτό είναι το δικό μας το μωρό, αυτό που μας φέρατε είναι λάθος μωρό και μετά μιλήσαμε με την μαία και καταλάβαμε τι έχει γίνει. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι στη ζωή μου, γιατί ουσιαστικά το δικό μας το μωρό μου φαινόταν ξένο εκείνη τη στιγμή», ανέφερε η 30χρονη. 

Λάρισα: Test DNA ζητούν οι γονείς που τους έδωσαν λάθος μωρό

«Θήλασα το ξένο μωρό την πρώτη ημέρα. Το δικό μας μωρό ήταν στην άλλη μαμά. Δεν έχω μιλήσει με την άλλη μητέρα, ο άντρας μου είπε να πάμε να τη βρούμε, αλλά εμένα κάτι με σταματούσε και εν τέλει δε μιλήσαμε».

«Κάναμε τεστ DNA, βγήκε και όλα καλά, το μωρό που έχουμε σπίτι μας είναι το δικό μας. Περίμενα να βγει το τεστ πώς και πώς. Όταν γίνονται τέτοια λάθη δεν αποκλείεται να γίνουν και λάθη πιο σοβαρά. Μας χάλασαν όλη τη στιγμή», κατέληξε η μητέρα.

μητερα μωρο

Αυτό που ζητά πλέον το ζευγάρι είναι να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για το περιστατικό, καθώς, όπως υποστηρίζουν, από όλη αυτή την αναστάτωση τους κατέκλυσε το συναίσθημα της ταραχής και του άγχους. 

Απίστευτο συμβάν στη Λάρισα: Το μαιευτήριο τους έδωσε λάθος μωρό!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top