Πολυτεχνειούπολη: Αυτή είναι η δόκιμη αστυνομικός που συνελήφθη

Εξετάζεται ο ρόλος της

Η όμορφη δόκιμη αστυνομικός που συνελήφθη - Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Συνεχώς βγαίνουν νέα στοιχεία στο φως για την αστυνομική επιχείρηση στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες είναι και μια δόκιμη αστυνομικός.

Ζωγράφου: Μια δόκιμη αστυνομικός ανάμεσα στους 22 συλληφθέντες

Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη επιχείρηση, που ξεκίνησε στις 06:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι, στην Πανεπιστημιούπολη, στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, αλλά και σε Καισαριανή, Βύρωνα και Αθήνα, για ναρκωτικά και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, έχουν συλληφθεί έως τώρα 22 άτομα, ενώ έχουν προσαχθεί και άλλα.

Δόκιμη αστυνομικός

Η συγκεκριμένη αστυνομικός υπηρετούσε στο τμήμα του Ζωγράφου και φέρεται ότι είχε σχέσεις με έναν από τους φίλους του 30χρονου που τραυματίστηκε. Επιπλέον φέρεται να δίνει πληροφορίες για το πότε η αστυνομία θα έκανε κάποιες επιχειρήσεις μέσα στον χώρο της Πολυτεχνειούπολης του Ζωγράφου. Η δόκιμη αστυνομικός αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ζωγράφου: Αστυνομικός πυροβόλησε 30χρονο που της επιτέθηκε με κατσαβίδι

Τάκης Θεοδωρικάκος: «Τα Πανεπιστήμια και οι εστίες τους είναι για φοιτητές και όχι για σεσημασμένους κακοποιούς»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, έκανε δήλωση σχετικά με το περιστατικό:

«Η σημερινή επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας στη φοιτητική εστία του Ζωγράφου απέδειξε άλλη μια φορά αυτό που όλοι, δυστυχώς, γνωρίζουμε επί δεκαετίες: Ότι υπάρχουν πανεπιστημιακοί χώροι που έχουν μετατραπεί σε κέντρα ανομίας, παραβατικότητας και σε ορμητήρια για πράξεις βίας και εγκληματικότητας.

Ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star

Τα πανεπιστήμιά μας είναι για τους φοιτητές. Οι εστίες είναι για να στεγάζουν το όνειρο της ελληνικής οικογένειας για ίσες ευκαιρίες των παιδιών της στη μόρφωση. Δεν είναι για σεσημασμένους κακοποιούς και εγκληματίες. 

Η κυβέρνησή μας, με πράξεις, είναι αποφασισμένη να φέρει ως πραγματικότητα το αίσθημα ασφαλείας μέσα στο Πανεπιστήμιο. Για όλους. Για τους φοιτητές, για τους καθηγητές και τους εργαζόμενους. 

Καλώ το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να ταυτιστούν με το αίτημα της κοινωνίας για ασφάλεια στα πανεπιστήμια. Και να συνδράμουν τις προσπάθειες της Κυβέρνησης, ώστε η ασφάλεια στο ελληνικό πανεπιστήμιο να γίνει προϋπόθεση για την αναβαθμισμένη προοπτική του». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top