«Μυστική» κατάθεση Δασκαλάκη: Να τιμωρηθεί όποιος δολοφόνησε τα παιδιά μου

Κατέθεσε για Μαλένα και Ίριδα - Τι είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ θα βρεθεί απέναντι από την Ρούλα Πισπιρίγκου και σε αυτή την υπόθεση.

Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε ξανά, αλλά «μυστικά» αυτή τη φορά

«Να τιμωρηθεί όποιος δολοφόνησε τα παιδιά μου» ήταν η φράση του πατέρα των τριών κοριτσιών στην ανακρίτρια, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν εκείνος που ζήτησε να μην υπάρχουν τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι, όπως έγινε και στην πρώτη του κατάθεση για την Τζωρτζίνα.

Εισήλθε και εξήλθε απο τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων φορώντας μάσκα και προσπαθώντας να μην τον αναγνωρίσει κάποιος.

Πάτρα: Στο παιδικό δωμάτιο που πέθανε η Ίριδα - «Είμαστε αληθινοί, αγαπάμε»

Στους θανάτους των δύο παιδιών του, της Μαλένας και της Ίριδας, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν ήταν παρών, κλήθηκε ελάχιστα λεπτά μετά.

Κάτω από άκρα μυστικότητα κατέθεσε στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ο ίδιος περιέγραψε τι ακολούθησε στα νοσοκομεία και επανέλαβε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μια καλή μητέρα που φρόντιζε τα παιδιά της. Όπως είπε, βρίσκεται σε σοκ καθώς ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό το κακό που έχει συμβεί.

Στο δικαστήριο, ο πατέρας των τριών κοριτσιών -της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας- θα είναι απέναντι απο την πρώην σύζυγό του, καθώς και σε αυτή την υπόθεση δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top