Σαντορίνη: «Θα σε σφάξω σήμερα, θα σου κόψω το λαρύγγι»

Συγκλονιστικό ντοκουμέντο κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της

Μία νέα αποτρόπαια υπόθεση κακοποίησης γυναίκας από τον πρώην σύντροφό της ήρθε στο φως στη Σαντορίνη. Η νεαρή κοπέλα κατάφερε να καταγράψει τον εκφοβισμό της σε βίντεο. 

«Θα σε σκοτώσω σήμερα, θα σε σφάξω στο γόνατο, θα σου κόψω το λαρύγγι. Θα έρθω και θα σε σκοτώσω, θα έρθω και θα πεθάνεις, σήμερα θα σε σφάξω. Θα σε σφάξω, έχεις πεθάνει», ακούγεται να την απειλεί ο πρώην σύντροφός της.

Πάτρα: Τρεις συλλήψεις για την αρπαγή και την κακοποίηση της 16χρονης

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Αταίριαστοι», η γυναίκα είχε ζητήσει από τον σύντροφό της να χωρίσουν. Ο 31χρονος άντρας όμως επέμενε να τα ξαναβρούν με αποτέλεσμα τον περασμένο Δεκέμβριο μετά από ένα περιστατικό κακοποίησης, η κοπέλα να του κάνει μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.

Στη συνέχεια εκείνη έφυγε να δουλέψει σεζόν σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη και το περασμένο Σάββατο έπεσε ξανά θύμα βίας.

Ο 31χρονος ήθελε να συνευρεθούν ερωτικά και όταν η κοπέλα του το αρνήθηκε της διέλυσε το αυτοκίνητό της και τη χτύπησε, την έριξε κάτω με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο δάχτυλό της. Η κοπέλα πρόλαβε και κατέγραψε στο κινητό της την κακοποίησή της.

Γυναικεία κακοποίηση: Ο σιωπηλός γείτονας είναι συνένοχος

Έπειτα πήγε στο αστυνομικό τμήμα Σαντορίνης  για να τον καταγγείλει. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μετά από μεγάλη κινητοποίηση.

Το τρομερό στην υπόθεση είναι πως και ο ίδιος έκανε μήνυση στην κοπέλα με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτή.

Οδηγήθηκαν και οι δύο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου που τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο, αλλά ζήτησαν και πήραν αναβολή και η δίκη θα γίνει σήμερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top