Χανιά: Ποινή φυλάκισης στην Ιρλανδή που μαιχαίρωσε τον σύζυγό της

Η 51χρονη άσκησε έφεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη με αναστολή

Χανιά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zarpanews.gr, το περασμένο Σάββατο σημειώθηκε νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα αυτή τη φορά έναν 53χρονο, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τη σύζυγό του στα Χανιά. 

Χανιά: Γυναίκα μαχαίρωσε τον σύζυγό της πάνω σε καβγά

Συγκεκριμένα η 51χρονη Ιρλανδή μαχαίρωσε και τραυμάτισε τον άντρα της ψηλά στο χέρι, για αδιευκρίνιστους μέχρι στιγμής λόγους, στο σπίτι τους στα Κουνουπιδιανά, όπου μένουν μόνιμα.

Ο 51χρονος αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, ενώ παράλληλα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Έπειτα κατέθεσε μήνυση εναντίον της συζύγου του, η οποία και συνελήφθη, με τη δική της πλευρά να υποστηρίζει ότι ο σύζυγός της ήταν εκείνος που της επιτέθηκε πρώτος.

Η 51χρονη οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα με το τριμελές πλημμελειοδικείο Χανίων να της επιβάλλει ποινή δύο χρόνων και έξι μηνών φυλάκισης για την επίθεση στον σύζυγό της. 

Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες του zarpanews.gr αναφέρουν ότι η Ιρλανδή άσκησε έφεση και αφέθηκε τελικά ελεύθερη με αναστολή.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top