Καστοριά: Γυναίκα βρέθηκε θαμμένη κοντά σε γήπεδο - Συνελήφθη ο γιος της

Είχε δηλώσει την εξαφάνισή της δυο μέρες πριν

Θαμμένη κοντά σε ένα γήπεδο στην Καστοριά βρέθηκε μια γυναίκα που αγνοούταν τις τελευταίες ημέρες. Ο γιος της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της, όμως κλήθηκε στο τμήμα μετά τον εντοπισμό της σορού και τελικά συνελήφθη, καθώς φέρεται να έπεσε σε αντιφάσεις στις καταθέσεις του.

Στη σύλληψη του γιου της ηλικιωμένης που βρέθηκε θαμμένη σε γήπεδο προχώρησαν οι Αρχές, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο άνδρας υπέπεσε σε αντιφάσεις κατά τη διάρκεια της δεύτερης κατάθεσής του στους αστυνομικούς. 

Η 82χρονη γυναίκα βρέθηκε θαμμένη κοντά σε γήπεδο στην Καστοριά. Το πτώμα της ξέθαψαν ζώα και σκυλιά, σημαίνοντας συναγερμό στην περιοχή.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί τις τελευταίες ημέρες. Ο γιος της, με τον οποίο έμενε μαζί, είχε δηλώσει την εξαφάνισή της, ωστόσο, μετά τον εντοπισμό του πτώματος βρέθηκε στην Ασφάλεια Καστοριάς.

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί αν πέθανε από παθολογικά αίτια ή εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Η αστυνομία έχει αφήσει ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top