Πάτρα: Τον ξυλοκόπησε άγρια γιατί ομολόγησε τη ληστεία που είχαν κάνει

«Μπούκαρε» στο σπίτι του και ξεκίνησε καβγά

Πάτρα: Άγριος Ξυλοδαρμός Γιατί Ομολόγησε Ληστεία

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add star.gr on Google

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ένας άνδρας χθες το απόγευμα μέσα στο σπίτι του στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου στην Πάτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ένας φίλος του "μπούκαρε" στο σπίτι του κι άρχισε να του επιτίθεται, στην αρχή λεκτικά και στη συνέχεια σωματικά, ξυλοκοπώντας τον άγρια.

Αιτία της επίθεσης φέρεται να ήταν το γεγονός ότι το θύμα της επίθεσης, ομολόγησε στην Αστυνομία, ότι με συνεργό τον θύτη είχαν διαπράξει ληστεία με λεία  2.000 ευρώ, από υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στη διασταύρωση Ελ. Βενιζέλου και Ακρωτηρίου, πριν από τρεις ημέρες.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της Αστυνομίας, η οποία κλήθηκε από περίοικους, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του τραυματία στο νοσοκομείο.

Ο δράστης αμέσως μετά το επεισόδιο, τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top