Ρόδος: Νεκρός βρέθηκε ο εργολάβος που αγνοούταν – Συνελήφθη ο δολοφόνος του

Η μαρτυρία που οδήγησε στην αποκάλυψη της αλήθειας

Νεκρός εντοπίστηκε ο 46χρονος εργολάβος οικοδομών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στη Ρόδο από τις 28 Αυγούστου και αναζητούταν. 

Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε σε ερημικό δρόμο μεταξύ Ψίνθου και Αφάντου. Ένας 53χρονος ξενοδόχος ομολόγησε στην αστυνομία ότι τον σκότωσε και υπέδειξε στους αστυνομικούς πού βρισκόταν η σορός του. 

 Όπως είπε, το βράδυ της Κυριακής της 28ης Αυγούστου, οι δύο τους συναντήθηκαν, ώστε ο 53χρονος να επιστρέψει στον εργολάβο χρήματα που του χρωστούσε, στο πλαίσιο της συμφωνίας που είχαν κάνει. Ο άνδρας ομολόγησε ότι τον σκότωσε και άφησε τη σορό του στο σημείο, όπου τελικά βρέθηκε. 

Ο θάνατος επήλθε από στραγγαλισμό με σχοινί, ενώ έχει συλληφθεί και ο γιος του ξενοδόχου για συνέργεια, καθώς φέρεται να τον βοήθησε με την μεταφορά του πτώματος.

Ρόδος: Πώς χάθηκαν τα ίχνη του εργολάβου

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, ο 46χρονος εργολάβος το απόγευμα της Κυριακής βρέθηκε με παρέα φίλων και το βράδυ της ίδιας μέρας είχε ραντεβού με έναν πελάτη του σε ξενοδοχειακή μονάδα. Η συνάντηση αυτή, όμως, δεν έγινε ποτέ. 

Ο 46χρονος φέρεται να πήγε προς το σημείο της συνάντησης, όμως από εκείνη την ώρα εξαφανίστηκαν τα ίχνη του. 

Το θύμα εντοπίστηκε σε κάμερα ασφαλείας περιπτέρου την 22:28 την Κυριακή να αγοράζει τσιγάρα και να μιλά έντονα στο κινητό του τηλέφωνο με άγνωστο.

Οι αστυνομικοί της Σήμανσης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έκαναν φύλλο και φτερό το αυτοκίνητο του 46χρονου, που βρέθηκε με ανοιχτά παράθυρα και χωρίς τα κλειδιά στις Καλυθιές σε σημείο κοντά στα μάρμαρα της περιοχής.

Ρόδος: Η κατάθεση που έδωσε λύση στο θρίλερ

Καταλυτική υπήρξε η κατάθεση στρατιωτικού, ο οποίος υποστήριξε ότι είδε το αυτοκίνητο του θύματος με επιβαίνοντα σε αυτό τον ίδιο και ακόμα δύο άτομα στο σημείο που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Δευτέρας 29 Αυγούστου 2022.

Σερβιτόρος σε εστιατόριο στο Φαληράκι είχε καταθέσει αρχικά ότι ο 46χρονος είχε φάει εκεί μαζί με δύο ομοεθνείς του και ένα παιδί ηλικίας 10 ετών περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας. Ωστόσο, σε νεότερη κατάθεση του υποστήριξε ότι μπορεί να κάνει λάθος και αυτό να συνέβη την Κυριακή ή το Σάββατο.

Ρόδος: Είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με ανθρώπους που του χρωστούσαν χρήματα

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, ο 46χρονος είχε ανοιχτούς λογαριασμούς και προσπαθούσε να εισπράξει τα οφειλόμενα από διάφορους επιχειρηματίες. Το γεγονός μάλιστα ότι δεν εμφανίτηκε σε ραντεβού που είχε το πρωί της Δευτέρας με ξενοδόχο, ο οποίος επρόκειτο να του καταβάλει 30.000 ευρώ για εργασίες που είχε κάνει, ενίσχυσε τις ενδείξεις ότι πράγματι εξαφανίστηκε από το βράδυ της Κυριακής.

Το βράδυ της Κυριακής και ώρα 23:00 περίπου είχε ραντεβού με άλλον ξενοδόχο, με τον οποίο είχαν έλθει σε συμφωνία παρουσία δικηγόρου για την καταβολή οφειλών από άλλο έργο.

Σε κατάθεση που είχε δώσει ο ξενοδόχος είχε υποστηρίξει ότι το ραντεβού είχε τελικά ακυρωθεί. Στην πορεία τον ερευνών όμως προέκυψαν στοιχεία κυρίως από κάμερες που τον τοποθετούν σε σημείο δίπλα στην ξενοδοχειακή μονάδα.

Ο συγκεκριμένος επρόκειτο να καταθέσει σχετικά το Σάββατο αλλά δεν εμφανίστηκε στις αρχές επικαλούμενος ότι συγγενικό του πρόσωπο νόσησε και νοσηλευόταν. Προέκυψε ωστόσο ότι δεν υπήρξε νοσηλεία γεγονός που οδήγησε την ΕΛ.ΑΣ. στην απόφαση να τον προσαγάγει για διευκρινίσεις. Λίγες ώρες αργότερα ομολόγησε και το θρίλερ απαντήθηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top