Κουφονήσια: Συνεχίζεται το θρίλερ με τις σορούς που βρέθηκαν σε σακούλες

Από ναυάγιο μεταναστών στη Φολέγανδρο οι δύο σοροί;

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με τις δύο σορούς σε προχωρημένη σήψη που εντοπίστηκαν μέσα σε σακούλες στα Κουφονήσια. Μπορεί να συνδέονται με το πολύνεκρο ναυάγιο με μετανάστες στη Φολέγανδρο τον περασμένο Δεκέμβριο;

Θρίλερ στα Κουφονήσια: Βρέθηκαν δύο σοροί σε προχωρημένη σήψη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με το θρίλερ που ξεκίνησε το χθες απόγευμα στα Κουφονήσια, όταν ένας Ιταλός τουρίστας εντόπισε στη θάλασσα, κοντά στη παραλία Φυκιό, δύο σορούς σε προχωρημένη σήψη. Α

Από τα ευρήματα διαπιστώθηκε ότι η μία σορός ανήκει σε ενήλικα, ενώ η δεύτερη μικρότερη σε μέγεθος, παραμένει αδιευκρίνιστου είδους, δηλαδή δεν μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα αν είναι άνθρωπος ή ζώο. 

Ο τουρίστας ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές και το Λιμενικό έσπευσε στην περιοχή με πλωτά σκάφη. Οι λιμενικοί παρέλαβαν τις σορούς και τις παρέδωσαν στο Λιμεναρχείο της Νάξου.

Μάλιστα, η κατάσταση των δύο σορών είναι τέτοια, που η μια δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν πρόκειται για άνθρωπο ή κάποιο ζώο.

Κουφονήσια: Συνδέονται οι σοροί με το ναυάγιο μεταναστών στη Φολέγανδρο;

Οι Αρχές δεν έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο οι δύο σοροί να συνδέονται με το πολύνεκρο ναυάγιο με μετανάστες στη Φολέγανδρο τον Δεκέμβριο του 21.

Ωστόσο, το γεγονός ότι οι σοροί βρέθηκαν μέσα σε σακούλα κάνει το συγκεκριμένο σενάριο λιγότερο πιθανό. Δεν αποκλείουν κάποιος να βρήκε τις σορούς και για να μην μπλέξει, όπως λένε, να τις έβαλε σε μια σακούλα και να τις παράτησε εκεί. 

Τις επόμενες ώρες θα γίνουν από τις ιατροδικαστικές αρχές οι απαραίτητες νεκροψίες, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο και να ξεκαθαριστεί τι έχει συμβεί.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top