Βούλα: Χειροπέδες σε 40χρονη «ελαφροχέρα» οικιακή βοηθό

Χρησιμοποιούσε ανιχνευτή και έφτιαχνε αντικλείδια με πλαστελίνη

Χειροπέδες σε μια 40χρονη αλλοδαπή οικιακή βοηθό πέρασαν οι αστυνομικοί.

Βούλα: Εξιχνιάστηκε απόπειρα πολλαπλής ανθρωποκτονίας - Σύλληψη δύο δραστών

Η γυναίκα έκλεβε σπίτια στη Βούλα, στα οποία εργαζόταν, χρησιμοποιώντας ακόμα και ανιχνευτές πολύτιμων λίθων. Ένα από τα θύματά της μίλησε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star και στον Γιάννη Σωτηρόπουλο.  

Η 40χρονη οικιακή βοηθός, κάθε φορά που πήγαινε να καθαρίσει τα διαμερίσματα πολυκατοικίας στη Βούλα, άρπαζε και από κάτι πολύτιμο που έβρισκε. Οι ιδιοκτήτες την αντιλήφθηκαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία. 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του κ. Χρήστου Σαλαμόζη που έπεσε θύμα κλοπής, «η οικιακή βοηθός μας πήρε κάποια χρυσαφικά, σταυρούς, εικόνες και άλλα αντικείμενα και ειδοποιήσαμε την Αστυνομία».

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της γυναίκας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρκετά κλοπιμαία, ανάμεσά τους 50 ρολόγια, 15 φωτογραφικές μηχανές και επτά εικόνες.  

Η 40χρονη μάλιστα, χρησιμοποιούσε ειδική συσκευή ανίχνευσης πολύτιμων ορυκτών και με αυτόν τον τρόπο εντόπιζε και αφαιρούσε από το εσωτερικό των σπιτιών αντικείμενα αξίας και κοσμήματα, τα οποία μεταπωλούσε.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι της ένα βαλιτσάκι με διαρρηκτικά εργαλεία και 43 αντικλείδια. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, τα κλειδιά των σπιτιών τα αντέγραφε με ειδική πλαστελίνη, τα έδινε σε συνεργό της, και εκείνος έμπαινε σαν κύριος στα σπίτια χωρίς να αφήνει ίχνη παραβίασης.  

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια στη Βούλα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top