Κραυγή αγωνίας από μητέρα: Η16χρονη κόρη της είναι θύμα κακοποίησης

Καταγγέλλει ότι την κακοποιεί ο σύντροφό της

Η κοπέλα που κακοποιείται

Έκκληση για να σωθεί η 16χρονη κόρη της, η οποία, όπως ισχυρίζεται, κακοποιείται συστηματικά από τον 25χρονο σύντροφό της, κάνει μια μητέρα στην Πάτρα. 

Σύμφωνα με το pelop.gr, πρόκειται για την ανήλικη, η οποία είχε νοσηλευθεί πριν λίγο καιρό στην Ψυχιατρική Κλινική Αθηνών, από όπου απήχθη από τον σύντροφό της. 

Ο νεαρός μαζί με την παρέα του είχε σπάσει την περίφραξη και είχε αρπάξει το κορίτσι που νοσηλευόταν εκεί. 

κακοποίηση 16χρονη

Η 16χρονη επέστρεψε στο σπίτι της με μώλωπες σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο

Πριν από λίγες μέρες η 16χρονη πήγε στο σπίτι της με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού σε όλο της το σώμα και το πρόσωπο. Η μητέρα υπέβαλε μήνυση, όμως λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών παρήλθε το αυτόφωρο και ο καταγγελλόμενος δεν προσήχθη.

Η μητέρα είπε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ότι ο ξυλοδαρμός της κόρης της έγινε σε δημόσιο χώρο και αναζητά τώρα υλικό από κάμερες, ώστε να έχει ακλόνητες αποδείξεις στο δικαστήριο.

16χρονη Πάτρα

Είχε νοσηλευτεί στο Δαφνί από όπου την απήγαγε ο σύντροφός της

«Απειλούμαστε οικογενειακώς, όλα είναι καταγεγραμμένα στις μηνύσεις και στην Εισαγγελία. Μια φορά πήγαν οι γιοι μου να την πάρουν από το σπίτι του νεαρού και βγήκε ο πατέρας του και κυνήγησε τα παιδιά. Έχω φτάσει στα όρια μου», είπε η μητέρα.

Η 16χρονη αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και έχει τάσεις φυγής, ωστόσο, σε πολλές περιπτώσεις και ιδιαίτερα όταν κακοποιείται αναζητά τη μητέρα της, κάτι που φαίνεται και από τα μηνύματα που της έχει αποστείλει, μέσω διαδικτύου. Παρ΄όλ’ αυτά αρνείται να εγκαταλείψει τον σύντροφό της. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top