Αιγάλεω: Στον ανακριτή οι συλληφθέντες για την αρπαγή βρέφους

Τι ισχυρίζεται η μητέρα

Την πόρτα του ανακριτή θα περάσουν σήμερα οι δύο άνδρες, οι οποίοι συνελήφθησαν έξω από τον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα» στο Αιγάλεω, κρατώντας ένα μωρό, μόλις οχτώ μηνών, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, το άρπαξαν από τη μητέρα του. 

Αρχικά η ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε ότι επρόκειτο για παρεξήγηση, αλλά τελικά οι δύο άνδρες, 33 και 30 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή ανηλίκου κάτω των 14 ετών για λόγους κερδοσκοπίας. 

Αρπαγή βρέφους σε Αιγάλεω: «Το πήραμε για να το πουλήσουμε για 50.000 ευρώ»

Στο μικροσκόπιο των ερευνών βρίσκεται και η μητέρα του βρέφους, η οποία αφέθηκε μεν ελεύθερη, όμως ο ρόλος της στην υπόθεση διερευνάται. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη, με καταγωγή από την Αλβανία, μένει τους τελευταίους μήνες στον Κεραμικό. Έχει άλλα τέσσερα παιδιά, την εποπτεία των οποίων όμως έχει ο πρώην σύζυγός της, που μένει στον Βόλο. 

Μυστήριο με την αρπαγή βρέφους στο Αιγάλεω

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν έχει δηλωθεί πατρώνυμο για το οχτώ μηνών βρέφος, το οποίο από τα ξημερώματα της Τρίτης βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων» για εξετάσεις και περίθαλψη μέχρι να αποφασιστεί από την Εισαγγελία η τύχη του.

Αιγάλεω αρπαγή βρέφους: Δύο δημοτικοί αστυνομικοί μπήκαν σε υποψίες βλέποντας τους άνδρες

Οι δύο άνδρες εντοπίστηκαν από δύο παρατηρητικούς δημοτικούς αστυνομικούς του Αιγάλεω που έκριναν ύποπτες τις κινήσεις τους έξω από τον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα».

Ειδοποίησαν την αστυνομία και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στο τμήμα ασφαλείας Αιγάλεω.

Εκεί αρχικά φέρεται να ομολόγησαν το κίνητρο της πράξης τους, λέγοντας ότι άρπαξαν το παιδί από τη μητέρα του για να το πουλήσουν για 50.000 ευρώ. 

Στη συνέχεια όμως άλλαξαν την κατάθεσή τους και ισχυρίστηκαν ότι δεν ήθελαν να πουλήσουν το μωρό, αλλά απλά να το βγάλουν μια βόλτα. 

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψή τους η μητέρα του βρέφους κλήθηκε από τους αστυνομικούς και πήγε στο τμήμα.

«Δεν το έδωσα εγώ. Το πήρανε μόνοι τους. Και οι δύο είναι φίλοι μου και ήταν σπίτι μου όταν μπήκα να κάνω μπάνιο. Όταν βγήκα από το μπάνιο νόμιζα ότι το μωρό κοιμόταν. Με πήρε τηλέφωνο από την αστυνομία ο ένας κατηγορούμενος και μου είπε να πάω στο Τμήμα», ανέφερε η μητέρα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top