38χρονος βασάνιζε σεξουαλικά δύο ανήλικα με συνεργό τη ... γιαγιά τους

Φρίκη στο ισόγειο διαμέρισμα στη Νίκαια - Ανατριχιαστικές καταθέσεις

38χρονος βασάνιζε σεξουαλικά δύο ανήλικα με συνεργό τη ... γιαγιά τους

Την απόλυτη φρίκη βίωναν δύο ανήλικα αδέρφια, τα οποία βασανίζονταν σεξουαλικά από την ίδια τους τη γιαγιά και τον 38χρονο σύντροφο της στην περιοχή της Νίκαια ΑττικήςΗ υπόθεση που διαδραματίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα είναι βγαλμένη από σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας, καθώς τα δύο αδέλφια έζησαν έναν εφιάλτη στα χέρια της 52χρονης και του 38χρονου που τα είχε υπό την προστασία της όσο οι γονείς τους εργάζονταν. 

Δημήτρης Λιγνάδης: Ένοχος για δύο βιασμούς, αθώος για άλλους δύο

Τι γινόταν στο ισόγειο διαμέρισμα της Νίκαιας

Αηδία κι αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γιαγιά κι ο σύντροφός της εξανάγκαζαν τα παιδιά να παρακολουθούν αισθησιακές ταινίες στο κινητό τηλέφωνο. Ακόμα, ο 38χρονος ανάγκαζε το 9χρονο κορίτσι να κοιμάται μαζί του και προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις. 

Θεσσαλονίκη: Κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της συντρόφου του

 

Δίκη ντράμερ: «Έβγαλε στην κόρη μου τα πιο διαστροφικά του ένστικτα»

«Όταν κοιμόταν η γιαγιά της, ο 38χρονος ζήτουσε από το κοριτσάκι μου να ξαπλώσει μαζί του και, αν εκείνη αρνιόταν, την χτυπούσε», συμπληρώνει η 30χρονη.

Ανατριχιαστικές καταθέσεις

Οι καταθέσεις των γονιών είναι ανατριχιαστικές, με τη μητέρα των ανήλικων να υποστηρίζει ότι λόγω του επιβαρυμένου προγράμματος εργασίας αναγκάστηκε να αφήσει τα παιδιά της στη μητέρα της προκειμένου να τα φροντίσει. Σημειώνεται ότι στο σπίτι της μητέρας της διέμενε κι ο σύντροφος της με τον οποίο είχαν γνωριστεί και διατηρούσαν σχέση τον τελευταίο χρόνο μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Προπονητής ιστιοπλοΐας: Καταδικάστηκε σε 13 χρόνια για ασέλγεια σε 11χρονη

«Το καλοκαίρι, τα παιδιά επισκέπτονταν τη γιαγιά τους. Τώρα ειδικά με το πρόγραμμα εργασίας το δικό μου αλλά και του συζύγου μου, ερχόταν η μητέρα μου μαζί με τον φίλο της και έπαιρναν τα παιδιά από το σπίτι και τα φρόντιζαν στη Νίκαια, στο σπίτι του 38χρονου» λέει μεταξύ άλλων η 30χρονη μητέρα.

Αποκλειστικό: Καταγγελία βιασμού από γνωστό αθλητή με αναπηρία

Ο εφιάλτης που ζούσαν τα ανήλικα παιδιά αποκαλύφθηκε χάριν στον πατριό της 9χρονης κόρης της 30χρονης.  «Ο σύζυγός μου παρατήρησε ότι η 9χρονη κόρη μας είχε παράξενη συμπεριφορά, όταν χρειάστηκε να μείνει μαζί της αρκετές ημέρες, καθότι εγώ νοσηλευόμουν στο νοσοκομείο. Ήταν απόμακρη και σκεπτική. Τότε, εκείνος της μίλησε και εκείνη του εκμυστηρεύτηκε τον Γολγοθά που ζούσε μαζί με τον 11χρονο αδερφό της» αναφέρει η μητέρα.

Ηράκλειο: «Με βίασαν άλλοι δύο εκτός από τον πατριό μου»

Η κατάθεση του 40χρονου πατριού έρχεται να προσθέσει κι άλλες φρικιαστικές λεπτομέρειες στην υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης. «Η γιαγιά τους βάζει να βλέπουν και να κάνουν κακά πράγματα. Τους έβαζε να βλέπουν γυμνούς άντρες και γυναίκες από το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ ο 38χρονος σύντροφός της, την έβαζε να κοιμηθεί δίπλα του και, όταν εκείνη αρνιόταν, την χτύπαγε. Επίσης, η 9χρονη μου είπε πως της έπιανε το σώμα με περίεργο τρόπο ακόμα και σε σημεία που δεν έπρεπε, ενώ την φώναζε στο μπάνιο μαζί του, με τη δικαιολογία να του δώσει νερό να πλυθεί. Κάτι ανάλογο έκανε και στον 11χρονο, ενώ είχε χτυπήσει εκείνον, αλλά και το 4χρονο μωρό» υποστηρίζει ο 40χρονος πατριός. 

Θεσσαλονίκη: 12χρονη κατήγγειλε ότι συγγενής της την κακοποιούσε σεξουαλικά

Επιπροσθέτως, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει και η κατάθεση της θείας των ανήλικων, της άλλης κόρης της 52χρονης που κατηγορείται ότι βασάνιζε σεξουαλικά τα εγγόνια της. Η 26χρονη αποκαλύπτει ότι είχε υποψιαστεί ότι κάτι συμβαίνει μέσα στο σπίτι, κατά τη διάρκεια διαμονής της εκεί για δύο εβδομάδες.

Κρήτη: Τουρίστας βίασε την κόρη του - Η ίδια το έμαθε από την αστυνομία

«Τον Απρίλιο του ίδιου έτους έμεινα προσωρινά στο σπίτι της μητέρας μου και του 38χρονου συντρόφου της. Αυτό που με παραξένεψε ήταν ότι ο 38χρονος έπαιρνε συνέχεια και με το ζόρι αγκαλιά την 9χρονη ανιψιά μου, ενώ τα βράδια την έπαιρνε στο κρεβάτι τους να κοιμηθεί μαζί τους. Μετά από μερικές μέρες η ανιψιά μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι την απειλούσε πως, αν δεν κοιμηθεί μαζί του, θα την χτυπούσε και πως μια φορά το είχε πράξει, ενώ συχνά πυκνά στα δύο αγόρια έβγαζε τον θυμό του, χτυπώντας τα και εκτοξεύοντας αντικείμενα στην πλευρά τους» τόνισε η 26χρονη θεία.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει προφυλακιστεί μετά την καταγγελία κι έχουν κατασχεθεί όλες του οι ηλεκτρονικές συσκευές, μέσα στις οποίες έχουν βρεθεί βίντεο παιδικής πορνογραφίας. 

Συγκλονίζει η Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω κακοποιηθεί σεξουαλικά από γιατρό»

Ο δικηγόρος της οικογένειας της μητέρας των ανήλικων παιδιών, κ. Νικόλαος Καπέλης, μιλώντας στο protothema.gr, υπογράμμισε τα εξής: «Με την οικογένεια της 30χρονης μητέρας και του 40χρονου πατέρα είχαμε δεσμούς λόγω κάποιων νομικών εργασιών που είχα αναλάβει. Γνώριζα ότι οι γονείς κατέβαλαν μεγάλο αγώνα, για να μεγαλώσουν τα τρία παιδιά τους. Όταν έγινα γνώστης των γεγονότων συγκλονίστηκα και αμέσως προσπάθησα να κατευθύνω τους γονείς αναφορικά με τις νομικές ενέργειες που έπρεπε να προβούν. Ύστερα από ενέργειες του εισαγγελέα και του ανακριτή, βρέθηκαν στην κατοχή του 38χρονου κατηγορουμένου 8 laptop, 2 υπολογιστές desktop και αρκετά κινητά.»

«Είναι αυτονόητο ότι ήξερε ακριβώς για ποιον λόγο πλησίασε την κατά πολύ μεγαλύτερή του γιαγιά των παιδιών. Τα αποτελέσματα των πράξεων των δύο αυτών ανθρώπων είναι η καταστροφή της παιδικής ηλικίας των παιδιών, λόγω της σωματικής και ψυχικής κακοποίησης που δέχτηκαν. Αυτή την στιγμή τυγχάνει προφυλακισμένος με ισχυρές ενδείξεις ενοχής από αρκετό υλικό από πρωτότυπες φωτογραφίες και βίντεο από συνευρέσεις του με ανήλικα τέκνα. Ενώ και η ίδια η γιαγιά των παιδιών ενέχεται άμεσα στο κατηγορητήριο ως συναυτουργός».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top