Οριοθετήθηκε το τριπλό μέτωπο της φωτιάς στην Ηλεία 

Φωτιά και στα Γιάλτρα της βόρειας Εύβοιας  

Ακόμη τρεις υρκαγιές ξέσπασαν στην Ηλεία σήμερα, για πολλοστή φορά από την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου και ενώ και χθες εκδηλώθηκαν πυρκαγιές στον ίδιο νομό.  Ευτυχώς αυτή την ώρα το τριπλό μέτωπο της φωτιάς έχει οριοθετηθεί και δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένες περιοχές.         

Φωτιά τώρα σε Ηλεία και Λέσβο

Αυτή τη φορά οι πρώτες δύο  πυρκαγιές ξέσπασαν εκοντά στην πόλη του Πύργου. 

Ηλεία: Μαίνεται η μεγάλη φωτιά σε δύο μέτωπα στον Πύργο

Ειδικότερα, η πρώτη φωτιά καίει χαμηλή βλάστηση κοντά στο δημοτικό στάδιο και στο σημείο επιχειρούσαν  43 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 15 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιήθηκλαν ρίψεις νερού από δύο ελικόπτερα.

Η δεύτερη φωτιά έκαιγε χορτολιβαδική έκταση στην παραλιακή περιοχή της Σπιάντζας, όπου εκεί επιχειρούσαν 19 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και τρία οχήματα, ενώ δύο  πυροσβεστικά  αεροπλάνα πραγματοποιούσαν συνεχείς ρίψεις νερού. 

Αργότερα ξέσπασε τρίτη πυρκαγιά στην Ηλεία, στην περιοχή Σταματελέικα, αλλά όπως προαναφέρθηκε και οι τρεις πυρκαγιές έχουν πλέον οριοθετηθεί.      

 

Φωτιά Ηλεία: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες – Εκκενώθηκαν οικισμοί

Πυρκαγιά και στα Γιάλτρα της Βόρειας Εύβοιας   

Πυρκαγιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε και στα Γιάλτρα της Βόρειας Εύβοιας, για την κατάσβεση της οποίας επιχείρησαν 23 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 7 οχήματα και δύο αεροσκάφη. 

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top