Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες και στους δύο δράστες της ένοπλης ληστείας

Δεν υπήρξε απαγωγή

Στη σύλληψη και του δεύτερου δράστη προχώρησε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη ο οποίος νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι μαζί με τον συνεργό του μπήκαν σε βιοτεχνία στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας προκειμένου να ληστέψουν.  Ο επιχειρηματίας η βιοτεχνία του οποίου αποτέλεσε στόχο ληστρικής επιδρομής μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Θεσσαλονίκη: Ληστεία με απαγωγή

Πρόκειται, για 33χρονο ιδιοκτήτη βιοτεχνίας με είδη συσκευασίας, ο οποίος φέρει τραύματα από δάγκωμα και χτυπήματα στα πλευρά, συνέπεια της συμπλοκής που ακολούθησε, όταν στην προσπάθεια του να σταματήσει τούς δύο δράστες, βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο διαφυγής τους.

Αφού το όχημα διήνυσε απόσταση άνω των 500 μέτρων, φτάνοντας στην περιοχή του ΤΙΤΑΝ, ο 33χρονος βγήκε έξω απ' αυτό και παραλήφθηκε λίγο αργότερα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όλα ξεκίνησαν στις 2.10 μετά το μεσημέρι, όταν, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, άγνωστος μπήκε στη βιοτεχνία και κατευθυνόμενος προς τα γραφεία άρπαξε από το ταμείο χρήματα. Έγινε όμως αντιληπτός από τον 33χρονο που εκείνη την ώρα εξυπηρετούσε πελάτη, με τη συνδρομή του οποίου κατάφερε προς στιγμήν να τον ακινητοποιήσει.

Ληστεία στο Μενίδι: Ανήλικοι μαχαίρωσαν ιδιοκτήτρια επιχείρησης

Εκείνος όμως ξέφυγε, επιβιβάστηκε σε όχημα - όπου τον ανέμενε ο συνεργός του- και ακολούθησε η καταδίωξη και η συμπλοκή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top