Αποκλειστικό Star: Πώς ξεκίνησε το αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ στη Ραφήνα

Τι ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι

Τι καταθέτουν οι δράστες του εγκλήματος στη Ραφήνα - Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις των κατηγορούμενων για το θανάσιμο τραυματισμό στο μπαρ της Ραφήνας, τις οποίες έφερε στο «φως» της δημοσιότητας το Star. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο υποστηρίζουν πως το θύμα ήταν εκείνο ξεκίνησε το αιματηρό επεισόδιο με την τραγική κατάληξη. 

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και o Αλέξανδρος Γύγος, αποκάλυψαν τι έγινε στην τουαλέτα του μπαρ και πώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 24χρονου κατηγορούμενου με τα αρχικά ΡΓ,  ξεκίνησε ο καβγάς: 

Ήμουν στην τουαλέτα του καταστήματος όταν ήρθε ο φίλος μου ο Σ. και μου χτυπούσε επίμονα την πόρτα γελώντας. Εγώ άνοιξα και του είπα να μπει. Έξω πίσω από το φίλο μου περίμενε το θύμα και μάλλον  θύμωσε που έδωσα τη σειρά του στο φίλο μου. Εκεί δεν μιλήσαμε καθόλου.

Ραφήνα: Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή - Κατάγματα και αιμάτωμα κρανίου

αποκάλυψη Star - τι είπαν οι κατηγορούμενοι για το έγκλημα στη Ραδήνα

Περιγράφοντας τη συμπλοκή ο Ρ.Γ ισχυρίζεται ότι το θύμα προκάλεσε τον τσακωμό:

«Όταν βγήκε έξω από την τουαλέτα το θύμα σκούντησε τον φίλο μου. Εκεί τσακωθήκαμε και έγινε καυγάς. Οι υπεύθυνοι έδιωξαν την παρέα μου από το μπαρ. Εγώ, όμως, ξέχασα τα τσιγάρα μου και γύρισα πίσω με τον Π. Όταν μπήκα στο μπαρ, το θύμα με έπιασε από τον λαιμό και με χτύπησε με γροθιά στο πρόσωπο. Λίγο πριν την έξοδο ήρθαμε στα χέρια. Τον χτύπησα με γυμνά χέρια. Δεν είχα σιδηρογροθιά. Του έριξα μια γροθιά, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του στο έδαφος. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι ένας απλός καυγάς θα είχε αυτή την κατάληξη», περίεγραψε.

Κατερινόπουλος για δολοφονία σε Ραφήνα: «Ήταν σχεδιασμένος ο καβγάς»

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μαρτυρίες από θαμώνες του καταστήματος, αναφέρουν ότι είδαν κάτι που έμοιαζε με σιδηρογροθιά, αλλά και ότι άκουσαν τον έναν απ’ τους δύο κατηγορούμενους να προκαλεί το θύμα και να του λέει «πάμε έξω για να τσακωθούμε».

Ραφήνα: Συγκλονίζει Η Μητέρα Του 42χρονου Που Δολοφονήθηκε

Ο πρώτος τσακωμός έχει καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα του καταστήματος και έχει διάρκεια λίγα λεπτά ενώ η δεύτερη φάση του ξυλοδαρμού δεν φαίνεται γιατί εξελίσσεται σε τυφλό σημείο, κάτι που διήρκεσε περίπου 30 λεπτά.

Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top