Γιάννενα: Θρήνος στην κηδεία του 16χρονου Παύλου που πνίγηκε στη λίμνη Αώου

Συντετριμμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του στο τελευταίο «αντίο»

Θλίψη έχει σκορπίσει η τραγωδία που έγινε στη λίμνη Αώου στο Μέτσοβο, όπου ένα 16χρονο αγόρι πνίγηκε στην προσπάθειά του να πιάσει μια μπάλα μπροστά στα μάτια των φίλων του που πάλεψαν για να τον σώσουν. Το απόγευμα συγγενείς και φίλοι είπαν στον Παύλο το τελευταίο «αντίο»

Λίμνη Αώου: «Ο 16χρονος από τα 80 εκατοστά βρέθηκε στα 4 μέτρα βάθος»

Ανείπωτος θρήνος στη Χρυσοβίτσα Ιωαννίνων, τον τόπο καταγωγής του 16χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο στη λίμνη Αώου. Το απόγευμα της Δευτέρας, οι καμπάνες του χωριού χτύπησαν πένθιμα στο τελευταίο «αντίο» στον άτυχο νεαρό.

16χρονος Παύλος - Χρυσοβίτσα Μέτσοβο

Οι τραγικοί γονείς, συγγενείς και φίλοι συγκλονισμένοι αποχαιρέτησαν τον 16χρονο που πνίγηκε στη λίμνη, όταν βούτηξε να πιάσει την μπάλα με την οποία έπαιζε με τους φίλους του, όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star από το Μέτσοβο η απεσταλμένη στο Μέτσοβο, Μαίρη Τζώρα.

κηδεία 16χρονου που πνίγηκε σε λίμνη

κηδεία Παύλου που πέθανε στη Χρυσοβίτσα

Το χρονικό της τραγωδίας στην λίμνη Αώου, όπου πνίγησε ο 16χρονος

Ο 16χρονος Παύλος είχε πάει στη λίμνη Πηγών Αώου εκδρομή με τους φίλους του, οι οποίοι τον είδαν να πγίνεται μπροστά στα μάτια τους.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν, ο νεαρός βούτηξε στη λίμνη για να πιάσει μια μπάλα. Οι φίλοι του πανικοβλήθηκαν και προσπάθησαν να τον σώσουν με κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή. 

Πάνω στον πανικό του, ο άτυχος Παύλος πιάστηκε από τα μαλλιά της φίλης του για να σωθεί, όμως δεν τα κατάφερε. Στη συνέχεια, στο νερό βούτηξε και ο αδελφός της ανήλικης κοπέλας.

λίμνη Πηγών Αώου

Οι φίλοι του όταν είδαν ότι δεν μπορούσαν να του προσφέρουν καμία άλλη βοήθεια ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική 

Ο 19χρονος φίλος του Παύλου που προσπάθησε να τον βοηθήσει και λιποθύμησε μόλις βγήκε από το νερό, μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων όπου και νοσηλεύεται.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top