Έπαιρνε τα παιδιά στις γιορτές, τα βίαζε και τα επέστρεφε στη γιαγιά τους

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες βιασμού δύο παιδιών από τον πατέρα τους στα Χανιά

λυπημένο κορίτσι

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες από την οικογενειακή τραγωδία στα Χανιά, όπου ένας πατέρας κατηγορείται για τον βιασμό δύο από τα πέντε ανήλικα παιδιά του, τα οποία έμεναν με τη γιαγιά τους. 

Χανιά: Προφυλακίστηκε πατέρας που βίαζε τις ανήλικες κόρες του

Η υπόθεση ήρθε στο «φως», όταν η μια από τις δύο κόρες που είχαν πέσει θύματα των αρρωστημένων πράξεων του πατέρα τους, αποφάσισε να μιλήσει στην αστυνομία. 

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το neakriti, δύο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας, ηλικίας οκτώ και 15 ετών, ήταν για χρόνια θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τον 38χρονο πατέρα τους. Η μεγαλύτερη κόρη φέρεται να ήταν θύμα βιασμού για οκτώ ολόκληρα χρόνια, από το 2014 μέχρι και το περασμένο Πάσχα, ενώ σε λιγότερα χρόνια προσδιορίζονται οι ασελγείς πράξεις σε βάρος της οκτάχρονης.

Μετά από όλα αυτά τα χρόνια και έχοντας τραυματιστεί ψυχικά και σωματικά, η 15χρονη βρήκε το κουράγιο και περιέγραψε τον εφιάλτη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια στους αστυνομικούς. Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας τους έπαιρνε την ίδια και την αδερφή της από το σπίτι της γιαγιάς τους τις γιορτές, τις κακοποιούσε και στη συνέχεια τις επέστρεφε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Από την πλευρά της, η 75χρονη γιαγιά τους φέρεται να μη γνώριζε και να μην είχε καταλάβει το παραμικρό.

Τα θύματα μεγάλωναν τα τελευταία χρόνια στο σπίτι της γιαγιάς τους μαζί με τα άλλα τρία, μικρότερα αδέλφια τους. Η μητέρα τους και ο 38χρονος πατέρας τους και δράστης είχαν χάσει την επιμέλειά τους με δικαστική απόφαση, λόγω περιβάλλοντος παραμέλησης. Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα παιδιά ήταν γυμνά, πεινασμένα και παραμελημένα, όσο βρίσκονταν με τους γονείς τους.

Ο 38χρονος δράστης κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top