Χανιά: Προφυλακίστηκε πατέρας που βίαζε τις ανήλικες κόρες του

Η μεγαλύτερη κόρη αποκάλυψε τα όσα βίωνε σε συγγενικό της πρόσωπο

Χανιά: Προφυλακίστηκε Πατέρας Που Βίαζε Τις Ανήλικες Κόρες

Μια ανατριχιαστική υπόθεση ασέλγειας και βιασμού δυο ανήλικων κοριτσιών από τον πατέρα τους ερεύνησαν οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας 40χρονος πατέρας 5 παιδιών, φέρεται να βίαζε κατ’ εξακολούθηση τις δυο ανήλικες κόρες του από την ηλικία των 7 ετών.

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας αποκάλυψε τα όσα βίωνε σε συγγενικό της πρόσωπο. 

Ο 40χρονος συνελήφθη την Πέμπτη, οδηγήθηκε σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου μετά την τρίωρη απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Όπως όλα δείχνουν ο πατέρας κακοποιούσε και την μικρότερη κόρη της οικογένειας τα τελευταία δυο χρόνια, η οποία σήμερα είναι 9 ετών.

Για τα άλλα 3 παιδιά της οικογένειας, τα οποία είναι αγοράκια δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα κάποιο σημάδι ασέλγειας, ωστόσο είναι πιθανό παν ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews οι δυο γονείς είχαν χάσει την επιμέλεια των 5 παιδιών τους καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν κρίνει ότι τα παιδιά δεν μεγάλωναν σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον και δεν λαμβάναν την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα.

Η επιμέλεια των παιδιών είχε δοθεί στη γιαγιά, μητέρα του πατέρα, η οποία αρνείται ότι γνωρίζει κάτι για την κακοποίηση που βίωναν τα παιδιά.

Πάντως οι δυο γονείς δεν ήταν διαζευγμένοι ενώ όπως όλα δείχνουν ο φερόμενος ως δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top