O Μητροπολίτης Αργολίδος καταγγέλλει «απάτη ολκής» στους Αγίους Ισίδωρους

«Μαζεύεται πολύς κόσμος στον Λυκαβηττό, ότι δήθεν γίνονται θαύματα»

Μετά την εγκύκλιο της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου που αναγνώστηκε σε όλους τους ναούς την Κυριακή που αφύπνιζε τους πιστούς για τους ψευδοπροφήτες που κυκλοφορούν εντός της Εκκλησίας, έρχεται και ο Μητροπολίτης Αργολίδος να μιλήσει για «ψευδοθαύματα».

«Υπάρχει μια μεγάλη πληγή που λέγεται Άγιοι Ισίδωροι του Λυκαβηττού και εκεί μαζεύεται πολύς κόσμος, ότι δήθεν γίνονται θαύματα» λέει ο Μητροπολίτης Αργολίδας, Νεκτάριος μιλώντας στην εκπομπή «Εδώ Πελοπόννησος».

Τραγωδία στο Παγκράτι: 20χρονη έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε

«Έχουν γίνει τρεις ανακρίσεις για την περίπτωση αυτή, είναι όλες καταπέλτης αλλά μπήκαν στο συρτάρι γιατί επεμβαίνουν και πολιτικά πρόσωπα. Δεν μπορώ να κρύψω την αλήθεια. Υπάρχει ποινική διάσταση. Γιατί η Πολιτεία επεμβαίνει σε θέματα καθαρά εκκλησιαστικά; Πρόκειται για απάτη ολκής. Από την στιγμή που υπάρχει διαφήμιση, υπάρχει αγυρτεία δεν υπάρχει αγιότητα», αναφέρει ο Μητροπολίτης Αργολίδoς.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Μαρίνας Λαμπράκη - Πλάκα

Ο κ. Νεκτάριος τόνισε στην ίδια εκπομπή ότι «πάντοτε στο χώρο της εκκλησίας αλλά και έξω επειδή οι άνθρωποι έχουν αγωνία για το μέλλον τους και για το τι θα συμβεί όπως με τα θέματα υγείας ή θα τρέξουν στο μέντιουμ και στο μάγο ή υπάρχουν κάποιοι δυστυχώς που εκμεταλλεύονται τις καταστάσεις αυτές μέσα στο χώρο της εκκλησίας και παριστάνουν τους αγίους και τους προφήτες αναστατώνοντας τον κόσμο».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top