Αποκάλυψη: Ο διάλογος Μάνου - Ρούλας λίγο μετά τον θάνατο της Ίριδας

Σύμφωνα με το «T Live», η μητέρα διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των θανάτων των τριών παιδιών της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «T Live», η μητέρα από την Πάτρα διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση και μόλις εννιά μέρες μετά τον θάνατο της Ίριδας εκείνη έκανε like στο facebook στον εραστή της. 

Βγήκε το πόρισμα για την Τζωρτζίνα - Ενδοφλέβια χορηγήθηκε η κεταμίνη

Αυτό φαίνεται πως εξόργισε τον Μάνο Δασκαλάκη και τον οδήγησε μαζί με άλλους λόγους να φύγει από το σπίτι. Η εκπομπή αποκάλυψε νέα μηνύματα μεταξύ του ζευγαριού, μέσα στα οποία, ο Μάνος Δασκαλάκης ειρωνεύεται τη σύζυγό του, λέγοντάς της: «Τι καλή μανούλα που είσαι». 

Ο διάλογος του Μάνου και της Ρούλας λίγο μετά τον θάνατο της Ίριδας

Ρ: Εγώ ότι ήταν να καταλάβω το κατάλαβα. Άντε μου σχόλα τώρα. 
Μ: Το ένιωσες και πολύ καλά, όχι απλά το κατάλαβες. Ειδικά στο @@@. Ξέρω τώρα. Μην αγχώνεσαι. 
Ρ: Ξεράδια ήξερες. Μια ζωή μόνο την πάρτη σου. Καλή συνέχεια. 
Μ: Ξεράδια ήξερα, έχεις δίκιο. Μέχρι που άνοιξα τα μάτια μου. Τι καλή μανούλα μωρέ. 
Ρ: Τώρα σου κόβει και νομίζεις ότι έχεις δίκιο. Λοιπόν, επειδή διαβάζω το παιδί, γεια σου τώρα. Εσύ την υποτιμάς. Έχει καταλάβει το παιδί. Είδες μωρέ πως αντιστρέφονται καμιά φορά ( σ.σ. οι ρόλοι); Κάποτε @@@ εγώ στη δουλειά και εσύ με τις σαραντάρες. Όταν σου είπα σ’αγαπώ το εννοούσα. Μαύρη η ώρα που δεν το είπα σε όποιον να ναι. Και τώρα άντε κάνε μας τη χάρη και τράβα. 
Μ: Θα πάω όπου μου γουστάρει και δε σου πέφτει λόγος. 
Ρ: Όσο έπαιξες, έπαιξες. Δεν ασχολούμαι καθόλου. Να πας όπου θες. Εγώ ότι ήταν να καταλάβω το κατάλαβα. Και τώρα τράβα σπιτάκι σου να κάνεις τη ζωούλα σου. Σχόλασες και δεν το έχεις καταλάβει αγοράκι μου. 
Μ: Ναι @@@, σχόλασα. 

Μάλιστα, νέες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε αμφισβητήσει την πατρότητα του παιδιού από την τέταρτη εγκυμοσύνη της γυναίκας του. Η εγκυμοσύνη αυτή είχε διακοπεί, μετά από απόφαση του ζευγαριού αφού αρρώστησε και η Τζωρτζίνα. Σε μηνύματά του, ο πατέρας από την Πάτρα ρωτά τη γυναίκα του πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαν ελεύθερη ερωτική επαφή, ενώ την προτρέπει να διακόψει την κύησή της. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top