Ηράκλειο: Ανάγκαζε τις κόρες του να κάνουν μπάνιο μπροστά σε φίλους του

Καταγγελία από τέσσερις αδερφές - «Μας κλείδωνε χωρίς φαγητό και νερό»

Κακοποιημένες γυναίκες μιλούν για το πώς επιβίωσαν/ Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star 

Μία ανατριχιαστική υπόθεση κακοποίησης έρχεται από το Ηράκλειο Κρήτης. Τέσσερις αδερφές βίωναν τον απόλυτο εφιάλτη μέσα στο σπίτι της μητέρας τους και του συντρόφου της. Τα κορίτσια έχουν ηλικία 17, 15 10 και 8 ετών. 

Η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας έστειλε γράμμα σε παιδοψυχίατρο, στο οποίο αποτύπωνε την κόλαση που ζούσε με τις αδερφές της για μήνες. Όπως λέει, ο εραστής της μητέρας τους τις χτυπούσε και τις εξευτέλιζε με διάφορους τρόπους. 

Νέα Σμύρνη: Βίαζε τη 10χρονη κόρη του και της έκαιγε τα χέρια στην κουζίνα

Σύμφωνα με το cretalive, οι δύο μεγαλύτερες κόρες της οικογένειας μιλούν για έντονη σωματική κακοποίηση, η οποία τις οδηγούσε να έχουν ακόμα και ματωμένη μύτη. Επιπλέον, ο 59χρονος κλείδωνε τα κορίτσια στο μπάνιο και τις ανάγκαζε να πλένονται γυμνές μπροστά σε δύο φίλους του και στη μητέρα τους.

Για πολλές μέρες, τις κλείδωνε σε δωμάτιο χωρίς νερό και φαγητό με έναν κουβά για να κάνουν την ανάγκη τους. Ο 59χρονος τις απειλούσε προκειμένου να παριστάνουν ότι είναι χαρούμενες, ενώ όπως καταγγέλουν οι ίδιες, στο μικρότερο παιδί της οικογένειας έβαζε κόπρανα σε ένα πιάτο και απειλούσε ότι θα το ταΐσει με αυτά.

Τρία ανήλικα ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια - Συνελήφθη η μητέρα τους

Το δικαστήριο που έγινε έκρινε καταδικαστέους τη μητέρα μαζί με τον εραστή της σε 7,5 και 8,5 έτη φυλάκισης αντίστοιχα. Και οι δύο, ωστόσο, αρνούνται τις κατηγορίες που τους βαραίνουν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top