Νέα Σμύρνη: Βίαζε τη 10χρονη κόρη του και της έκαιγε τα χέρια στην κουζίνα

«Ο μπαμπάς φοβάται τα βράδια και με φωνάζει στο κρεβάτι του... »

10χρονη κακοποιούταν σεξουαλικά από τον ίδιο της τον πατέρα. Όταν του αντιστεκόταν τη τιμωρούσε με ξύλο και της έκαιγε τα χέρια στα μάτια της κουζίνας. Ο άνδρας παραδέχεται μόνο το ξύλο. Το παιδί βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. 

Μια ακόμα υπόθεση φρίκης έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Πατέρας κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά την κόρη του στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη. 

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά, το κοριτσάκι ζούσε με τον Ρουμάνο πατέρα του, ενώ η μητέρα του τους είχε εγκαταλείψει. 

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν σεσημασμένος για κλοπές, ικανοποιούσε τα αρρωστημένα του πάθη στο παιδί και όταν εκείνο αντιστεκόταν, φέρεται να το τιμωρούσε με ξυλοδαρμό και να του έκαιγε τα χέρια στα μάτια της ηλεκτρικής κουζίνας. 

εγκαύματα στο χέρι της 10χρονης από τη Νέα Σμύρνη

Ο Ρουμάνος φέρεται να έκαιγε τα χέρια της κόρης του στο μάτι της ηλεκτρικής κουζίνας - Πηγή: protothema.gr

Ο εφιάλτης του παιδιού έλαβε τέλος μετά από καταγγελία στο τμήμα ασφαλείας της Νέας Σμύρνης και την ενεργοποίηση του τμήματος ενδοοικογενειακής βίας της ΕΛ.ΑΣ.

Ο Ρουμάνος συνελήφθη και με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε. Η δεκάχρονη βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων» μέχρι να βρεθεί κατάλληλη δομή φιλοξενίας. 

Ο Ρουμάνος αρνήθηκε τη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του, αποδέχθηκε όμως ότι τη χτυπούσε, κάτι που απέδειξε και η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε το παιδί. «Ο μπαμπάς φοβάται τα βράδια και με φωνάζει στο κρεβάτι του... », είπε, η μικρή στις αρχές, σύμφωνα  με πληροφορίες. 

Το κοριτσάκι είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και όταν νιώσει έτοιμη θα καταθέσει στους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ασφάλειας Αττικής τον εφιάλτη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top