Πάτρα: «Δεν εμπιστεύομαι τον Μάνο. Θέλω να γράψω το σπίτι στην Τζωρτζίνα»

Τι είχε εκμυστηρευτεί η σπιτονοικοκυρά στη συμβολαιογράφο

Η συμβολαιογράφος που έκανε το πληρεξούσιο της σπιτονοικοκυράς στον Μάνο Δασκαλάκη αποκαλύπτει όσα της είχε πει. Όπως επιβεβαιώνει, η Ευγενία Κούτρα ήθελε να γράψει το σπίτι της στη μικρή Τζωρτζίνα

Το θρίλερ με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα συνεχίζεται, ενώ και ο θάνατος της σπιτονοικοκυράς της οικογένειας έχει μπει στο «μικροσκόπιο» των αρχών. 

Πάτρα: Το εξώδικο των συγγενών της σπιτονοικοκυράς στο Μάνο και τη Ρούλα

Σήμερα, έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για το πληρεξούσιο που είχε κάνει η σπιτονοικοκυρά στον Μάνο Δασκαλάκη, προκειμένου να εισπράττει τη σύνταξή της. Η συμβολαιογράφος που συνέταξε το έγγραφο μιλάει για πρώτη φορά στο tempo24 και αυτά που λέει προκαλούν αίσθηση. 

Η σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη

Η άτυχη γυναίκα έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Aπό το 2017 και μετά αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Η Ευγενία Κούτρα ήταν χήρα και έμενε μόνη της στον δεύτερο όροφο της οδού Μπιζανίου 27 στην Πάτρα. Όταν πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι της, στο ισόγειο του σπιτιού έμενε πλέον η οικογένεια Δασκαλάκη. 

Πάτρα: Δύο υποψήφιοι αγοραστές για το σπίτι της σπιτονοικοκυράς

Ήταν η ίδια που ζήτησε, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, από τη Ρούλα και τον Μάνο να της βρουν μία συμβολαιογράφο. 

«Δεν εμπιστεύομαι τον Μάνο, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή»

Η σπιτονοικοκυρά μίλησε με τη συμβολαιογράφο, όσο ήταν στο νοσοκομείο, και της είπε πως λόγω της κατάστασής της δεν μπορεί να μετακινηθεί και να εισπράξει τη σύνταξή της και γι’ αυτό θέλει να κάνει πληρεξούσιο στον Μάνο Δασκαλάκη. 

Η συμβολαιογράφος, η οποία μίλησε στο tempo24, ρώτησε κατευθείαν την κυρία Κούτρα αν τον εμπιστεύεται και γιατί δεν ορίζει κάποιον από την οικογένειά της. Η απάντηση της σπιτονοικοκυράς ήταν ξεκάθαρη. Της είπε πως δεν εμπιστεύεται ιδιαίτερα τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά δεν έχει καμία άλλη επιλογή, καθώς δεν είχε στενούς συγγενείς και δε διατηρούσε καμία σχέση με όσους είχε. 

Κατερινόπουλος: «Μάνος και Ρούλα έδιναν κοκτέιλ χυμών στη σπιτονοικοκυρά»

Αποκάλυψε στη συμβολαιογράφο ότι έχει αδυναμία στη μικρή Τζωρτζίνα και μάλιστα σκεφτόταν να της γράψει το σπίτι της. 

Η Ευγενία Κούτρα κατέληξε στο νοσοκομείο στις 12 Σεπτεμβρίου 2020, σε ηλικία 69 ετών, χωρίς να έχει προχωρήσει σε άλλη συμβολαιογραφική πράξη. Τα αίτια θανάτου της, μετά τις συνταρακτικές εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, διερευνώνται. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top