Πρωτομαγιά: Φεύγουν οι εκδρομείς για το τριήμερο

Γεμάτα αναχωρούν τα πλοία για τα νησιά

Αυξημένη είναι η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου ενόψει του τριημέρου της Πρωτομαγιάς. Οι περισσότεροι εκδρομείς αναχωρούν για Κυκλάδες, Κρήτη και Ρόδο.

Γεμάτα αναχωρούν και σήμερα τα πλοία τόσο από το λιμάνι του Πειραιά, όσο και από τα λιμάνια της Ραφήνας και του Λαυρίου για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς. 

Το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση επιβατών και οχημάτων, ενώ καλό είναι οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν να είναι τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους.

Σύμφωνα με στελέχη του Λιμενικού Σώματος, δημοφιλέστεροι προορισμοί για φέτος κατά τη διάρκεια της εξόδου του Πάσχα αλλά και της Πρωτομαγιάς είναι οι Κυκλάδες, η Κρήτη και η Ρόδος.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα 16 απόπλοι πλοίων, 9 από το λιμάνι της Ραφήνας και 9 από το Λαύριο.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή, 1η Μαΐου, τα πλοία θα παραμείνουν δεμένα σε όλα τα λιμάνια της χώρας, λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΝΟ για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Οι περισσότερες εταιρείες έχουν ενημερώσει για τις αλλαγές στις αναχωρήσεις των πλοίων τη συγκεκριμένη ημέρα, ενώ καλό είναι οι επιβάτες, για οποιαδήποτε πληροφορία, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους τουριστικά πρακτορεία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top