Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι πατέρας και γιος για τον θάνατο του 15χρονου

Εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα - Πώς έγινε η τραγωδία

Ελεύθεροι πατέρας και γιος για τον θάνατο του 15χρονου. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την επίσκεψή τους στον εισαγγελέα ο 15χρονος και ο πατέρας του. Ο νεαρός πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομίληκο φίλο του με καραμπίνα στη Θεσσαλονίκη. Πώς έγινε η τραγωδία.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός ανήλικος από πυροβολισμό

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο 15χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του στον Εύοσμο. Ενώπιον των δικαστικών Αρχών οδηγήθηκε και ο 56χρονος πατέρας του, στον οποίο ανήκει η καραμπίνα. Μετά την απολογία τους αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

15χρονος σκότωσε τον φίλο του με καραμπίνα

Στον εισαγγελέα ο 15χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον φίλο του - thestival

Η εισαγγελέας ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης  να γίνει περαιτέρω έρευνα για να διακριβωθούν οι συνθήκες της ανθρωποκτονίας.

Θεσσαλονίκη: Το παιχνίδι που κατέληξε σε τραγωδία

Σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι δύο 15χρονων παιδιών το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, όταν ένας από αυτούς πυροβολήθηκε θανάσιμα από τον άλλον.

Οι δύο έφηβοι βρίσκονταν στο σπίτι του 15χρονου, που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του. Την ώρα που βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιό του και του έδειχνε τις καραμπίνες του πατέρα του, μία από αυτές εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας θανάσιμα τον φίλο του στο κεφάλι.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά. Όμως λίγο αργότερα παραδέχθηκε το τραγικό γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.

Θεσσαλονίκη: Για 90 λεπτά προσπαθούσαν να τον κρατήσουν στη ζωή - Βαρύτατα τα τραύματα του 15χρονου

Όταν το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο, οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Πάλευαν επί 1,5 ώρα να τον επαναφέρουν, όμως ο 15χρονος είχε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και είχε ήδη καταλήξει.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό

«Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top