Για κακούργημα παραπέμπεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Στο εδώλιο ξανά ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης για κακούργημα αυτή τη φορά, παραπέμπεται να δικαστεί ο πρώην παρουσιαστής, Στάθης Παναγιωτόπουλος. Πρόκειται για την τρίτη καταγγελία που είχε γίνει σε βάρος του σχετικά με διαρροή ροζ βίντεο. 

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η 30χρονη θα καταθέσει αγωγή για ηθική βλάβη

Για κακούργημα παραπέμπεται στο Τριμελές Εφετείο Θεσσαλονίκης μετά την τρίτη καταγγελία σε βάρος του, ο πρώην παρουσιάστης των Ράδιο Αρβύλα, Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Η πρώτη καταγγελία εκδικαστηκε τον Φεβρουάριο σε βαθμό πλημελληματος και ο παρουσιαστής καταδικαστηκε σε πέντε χρόνια φυλάκιση με αναστολή. Ωστόσο, ασκήθηκε έφεση από τον εισαγγελέα για να επαναληφθεί η δική σε βαθμό κακουργήματος.

Πρόκειται ουσιαστικά για τη δεύτερη σπο τις δύο περιπτώσεις για τις οποίες είχε απολογηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων, όπως μετέδωσε από τη Θεσσαλονίκη η ανταποκρίτρια του Star, Λευκή Γεωργάκη.

Η γυναίκα που τον είχε κατήγγειλε είχε σχέση μαζί του για περιπου δυόμιση χρόνια. Ανακάλυψε ότι ο παρουσιαστής είχε δημοσιοποιήσει βίντεο με την ίδια στο διαδίκτυο μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από την αρχική καταγγελία.

Ετσι τώρα το συμβούλιο πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης παραπέμπει τον Στάθη Παναγιωτοπουλο σε δική για παραβίαση προσωπικών δεδομένων κατ' εξακολούθηση σε βαθμό κακουργηματος, κρίνοντας ότι η πράξη τελέστηκε με σκοπό να προκελέσει βλάβη στο θύμα. Μέχρι στιγμής δεν ορισθεί ακόμα η δικάσιμος. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top